Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevettem az escapelle tablettát így mekkora az esélye annak hogy terhes vagyok? (bővebben lent)
A barátommal egy kicsit ittunk és az lett a vége, hogy nem védekeztünk de "szerencsére" nem élvezett belém. Ma délután vettem be Escapelle esemény utáni tablettát (72 órán belül).
Még nem éreztem mellékhatásokat.. Így mekkora az esélye annak hogy terhes vagyok?
Most vettem be először(és remélem utoljára)ilyen tablettát tehát aki vett már be Escapelle-t szívesen meghallgatom az ő tapasztalatát a gyógyszerrel kapcsolatban!
L/20
Minek vetted be, ha nem élvezett beléd?
Persze, majd jön mindenki az előváladékkal, amitől tényleg lehetsz terhes, de a lottó 5-ös esélyesebb.
Nekem sem volt semmi mellékhatása.
A vérzésem a tabi bevétele után 2nappal jelentkezett.
Azta :(
Hány órával később vetted be? Mi történt.. Elszakadt a gumi?
Én több, mint egy éve vettem be.
Egy hétre rá tesztet csináltam, negatív lett.
Eredmény:
22 éves vagyok, kisfiam 3 és fél hónapos és a világ legcsodálatosabb dolga, hogy nem hatott a tabletta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!