Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges havonta tesztet csinálni?
Hüvelygyűrűt használok, viszont az orvosom azt mondta, hogy hiába jön meg a megvonásos vérzés, mivel gyenge és rövid ideig tart, akkor is megjöhet, ha valahogy mégis terhes leszek.
Amióta ezt mondta, mindig az újabb gyűrű felhelyezésénél csinálok 1 tesztet is. Viszont azért ez is kiadás...
Szerintetek megéri, vagy felesleges? Végül is ha 4 hónaposan derül ki, hogy terhes vagyok, az baromi nagy gáz..
Azt nem mondta a dokid, hogy ennek kb. 0,1% az esélye?
Felesleges tesztelni.
Szerintem nem felesleges!Tabletta mellett is ajánlatos!
Inkább havi 500 ft plusz egy tesztre, mint 30ezer egy ultrahangra!(mármint gondolom még fiatalka vagy)....
30ezer egy ultrahangra??????????
Ezt most rohadtul nem értem. Egyrészt ultrahangot csinálnak ingyen is. Másrészt ha véletlenül mégis teherbe esne a kérdező, akkor teljesen mindegy, hogy pozitív vagy negatív-e a teszt, így is, úgy is lépni kell valamerre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!