Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Véletlenül bevettem egy 22....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlenül bevettem egy 22. tablettát is. Lehet belőle probléma?

Figyelt kérdés

(Bonyolult, hogy miért, de még maradt a levélben tabletta..)

16/L

2009. júl. 29. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha maradt a levélben amikor már nem kellett volna, az azt jelenti, hogy egy szemet kihagytál. Ami azért nem jó, mert ha a kihagyott szem után szexeltél akkor terhes lehetsz. Szóval, nem az a baj most, hogy bevettél egy 22. szemet is, hanem, hogy egyet kihagytál.
2009. júl. 29. 14:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Azért maradt most benne, mert néhány hónapja elfelejtettem újat kérni a dokitól, ezért megkerestem a réegbbi leveleket,amikben maradt 1-1 és azokat vettem be. De akkor nem lett belőle semmi gond, mert figyeltem rá. Szóval ilyen szempontból most nem lehet baj.
2009. júl. 29. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor nincs probléma, mert a menstruációt is úgy késleltetheted ha tabit szedsz, hogy nem tartasz szünetet, és rögtön kezded az új levelet, miután az előzőt befejezted. De ezt évente csak egyszer, max. kétszer lehet csinálni. Egy szemtől még nem lesz bajod. Bár nem értem hogy maradhatott a régebbiekből, mivel az egész levelet be kell szedni. Legközelebb figyelj oda, és tartsd külön az új gyógyszert a régitől.
2009. júl. 29. 14:36
 4/9 A kérdező kommentje:
De az baj lenne, ha most megtartanám a 7 napos szünetet?
2009. júl. 29. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. De ebben nem vagyok biztos. Nézd meg a tájékoztatót, vagy hívd fel a nőgyógyászodat.
2009. júl. 29. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz, én eleve 22 szemeset szedek.
2009. júl. 29. 15:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen mindenkinek!

Néztem már a tájékoztatót, de nem írt erről semmit.

2009. júl. 29. 15:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Tartsd meg a 7 napos szünetet, nagy hülyeség h új levelet kell kezdened szünet nélkül! Eggyel több szemet vettél be, ez azt jelenti h szándékodon kívül késlelteted a menstruációd. Ez azt jelenti h 1-2 nappal később fog megjönni. Tartsd be a 7 napos szünetet, utána folytass mindent ahogy szoktad. És vigyázz a bogyókkal, ne keverd őket össze!:) üdv
2009. júl. 29. 15:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy ne tartson szünetet, hanem azt, hogy semmi baja nem lehet, mert a menstruációt például a szünet kihagyásával késleltetik. Szóval nem írtam hülyeséget, csak te félreértetted.
2009. júl. 29. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!