Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlanátok?
kis hormontartalmú, de szinte biztos.
16 éves vagyok,lány. (megjegyzéseket nem kérek a koromra!)
Jó akkor úgy mondom hogy szerintem a Yadine,Yasminelle és Lyndinette 20 az újabb tabik és alacsony a hormontartalmuk. Most jó? De honnan tudjam neked melyik fog beválni?
15.44 es vagyok.
Menj el dokihoz, az majd megmondja mi jó neked.
Amúgy meg nem vagyunk orvosok, nem tudjuk, hogy cigizel-e, mennyi a testsúlyod, volt e valami korábbi betegséged. Szerinted mi gondolatolvasók vagyunk vagy mi?
"nyugodtan megmondhatod te hogy mit akarsz szedni és ő azt fogja felírni. ha nem akarja azt felírni akkor menj másik orvoshoz."
basszus,hogy te mekkora balf*sz vagy..legalább ne tanácsolj neki hülyeséget..
én is 16 éves vagyok,Yasminelle-t szedek,de nem én mondtam meg a dokinak,hogy mit akarok szedni..
mielőtt a doki felírná a gyógyszert,előtte alapos kivizsgálás kell (vér,vizelet vizsgálat),hogy a neked legmegfelelőbbet írhassa fel..
Nuvaring hüvelygyűrű.Már rengeteg helyen utána néztem,ismerőseimtől tapasztalatokat kértem,és semmi negatív.Sztem a legjobb!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!