Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
kis hormontartalmú, de szinte biztos.
16 éves vagyok,lány. (megjegyzéseket nem kérek a koromra!)
Ezt majd a nőgyógyász fogja eldönteni,hogy neked mi a megfelelő!:)
2009. júl. 29. 13:55
2/18 anonim válasza:
Szia!
Rengeteg fogamzásgátló módszer létezik, de mindegyikről elmondható, hogy abszolút személyre szabottnak kell lennie, ezt nézd meg, hogy szűkíteni tudd a kört:
16 évesen amúgy piszok korai bármiféle hormontartalmú fogamzásgátló, még 1-2 évig fejlődésben vagy a tested.
Nem igaz, hogy olyan marha nehéz gumit húzni.
2009. júl. 29. 14:08
4/18 A kérdező kommentje:
Nem igaz,hogy egyesek nem tudnak olvasni... A kérdésem nem arról szólt, h szedjem vagy ne!!
Másik 2 válaszolónak köszönöm, habár a 2. válaszoló amit küldött linket kitöltöttem, és közölte, hogy nem tud ajánlani :D Meg, hogy mit ne...(de hát azokat még amúgy se használnám) De azért köszönöm :)
2009. júl. 29. 14:12
5/18 anonim válasza:
Nuvaring gyűrű, alacsony hormontartalmú. és biztonságos.
2009. júl. 29. 14:18
6/18 anonim válasza:
milyen fejlődésben a teste? ugyan mar. normalis esetben mar erre a korra minden kifejlődik.
2009. júl. 29. 14:21
7/18 anonim válasza:
nőgyógyászhoz elmész, közlöd vele h tabletta kell, megvizsgál, és ír fel egyet. ennyi.
2009. júl. 29. 15:16
8/18 anonim válasza:
Elmész nődokihoz és mond meg hogy jó minőségű,alacsony hormontartalmú tabit szeretnél. Én is így mondtam neki. Nekem a Yadine-t írta ki. És nincs semmi problémám vele.
2009. júl. 29. 15:44
9/18 anonim válasza:
nyugodtan megmondhatod te hogy mit akarsz szedni és ő azt fogja felírni. ha nem akarja azt felírni akkor menj másik orvoshoz. én is mondtam hogy ezt szeretném és azt mondta rendben. én yasminellet szedek már több mint egy éve és nincs vele gondom. a többiekkel meg ne törődj nagyon is igazad van hogy érdeklődsz és utánanézel hogy kinek mi vált be, nekem 3szor írtak fel olyan gyógyszert, (dianét, mercilont meg milligestet) amit nem bírtam egy hónapnál tovább szedni, olyan mellékhatásaik voltak, hogy más álmában sem gondolná, beszédkészségvesztés meg ilyesmi kaliberű dolgok. aztán meguntam a kísérletezést és én magam kezdtem el kutakodni, végül azt választottam rengeteg fórum meg vélemény elolvasása után, amelyikről a legkevesebb rossz vélemény volt. a korodat tekintve pedig itt a fórumon már öregnek számítassz:D újabban 13 évesek írnak terhes lehetek-e kérdéseket, védekezz csak nyugodtan gyógyszerrel mert ez a legbiztosabb, bár minden te korodbeli ezt tenné, ne törődj senkivel.
2009. júl. 29. 17:23
10/18 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom az 'okos' ok inkább maradjanak csendben. Nem az volt a kérdésem, hogy HOL szerezhetem meg és HOGYAN?!! Hanem, hogy MILYEN?? Elmondom én nektek több nyelven is, ha nem értitek. Na mind1.
Utolsó válaszoló! Nagyon szépen köszönöm... Utánanézek, és ha több helyen 'dicsérve' volt biztos nem rossz. Köszönöm!
Ha esetleg másnak más jött be, akkor várom a segítségét/válaszát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!