Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlót ajánlanátok nekem?
Én is duci vagyok, és nekem Volinát írt fel...7400Ft
20/N
Hány ilyen kérdés lesz még vajon...? Nincs beleszólásod, te csak a kísérleti patkány leszel, ha szerencséd van, az első 8 fajtából találtok olyat, ami nem üt ki teljesen, nem hízol tőle 30kilót egy hónap alatt, és még libidód is maradt. Ha megunod, mondod, hogy köszönöd, tovább nem szenvednél.
Sajnos nem lehet tudni, hogy reagálsz rá, majd kiderül, szerencsés esetben persze sehogy, már a fogamzásgátlásos részt leszámítva persze. Sajnos ha hormonérzékeny vagy, és hízol tőle, valószínűleg az összessel így leszel.
Amúgy én is Volinát szedek, baromi vékány vagyok alapból is, szóval nem ezért kaptam ezt, hanem amiért mindenki más is ott és akörül: gondolom velük volt szerződésük. Sajnos a libidómnak nem tett jót, más panaszom viszont még nem volt vele majd egy év alatt, szóval inkább nem váltottam. Viszont drága, és 3-4hónapja még egy ezressel kevesebb volt, meg ugye szabadárasak, tehát patikánként is van jó eltérés. :(
ezt csak az orvos írhatja fel neked!
Előszőr megvizsgál aztán vérvétel...
felirja az első 3 havi gyógyszert...és akkor kiválthatod....ezek recept nélkül nem kaphatók
szia, nem tudom mennyire aktuális a kérdésed, én yasminellet szedtem, nem volt vele semmi gondom elsőre minden szuper volt, védett is, nem lehhett tőle rosszul, beállította a vérzésem. 3 kilót híztam tőle, de szerencsére nem volt olyan feltűnő, persze fura módon elég nehezen ment le, de ugyanígy már nehezebben is híztam, nem tudom,hogy ez a tabletta hatása -e. aztán kaptam nuvaringet, mert mégse a májamat károsítsa a sok tabletta, és ez korszerűbb is, megint sikerült felszedtem egy pár kilót, pedig ugyanúgy ettem, na ez még most sem ment le, de ezzel is elégedett voltam, semmi hányinger, rosszullét, és ezt nem is kellett szedegetni, csak 3 hétig fennhagyod, és utána leszeded, ennyi az egész, borzasztóan kényelmes.
sajnos már nincs párkapcsolatom, úgyhogy abbahagytam, és még 4 hónap elteltével sem jött meg a vérzésem, amit ezeknek a hormonalapú készítményeknek tudok be, úgyhogy már nem tudom mit gondoljak róluk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!