Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hol írathatok magamnak gyógysz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol írathatok magamnak gyógyszert?

Figyelt kérdés
Kicsit elszámoltam magam, és utolsó hétre hagytam a bogyó íratást, és már nincs háziorvosom, SZTK-ba bejelentkezni már nem tudok, hol írathatok fel bogyót?
2009. júl. 29. 11:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

milligest-et szedek. vényn élkül kapható fog.gátló? wow...

és miaz a privát patika?

2009. júl. 29. 14:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig kiadták recept nélkül, soha nem kérték. Amúgy nem tudom, hogy a drága fogamzásgátlót miért venné meg az, aki nem szedi.

Privát patika!? Miért milyen van még? Szerintem minden patika maszek kézben van.

2009. júl. 29. 16:44
 13/20 A kérdező kommentje:

Akkor komolyan csak menjek le és mondjam el, hogy miért kell?

Tudod, azért venné meg, mert nem akar elmenni nődokihoz, csak szedni... és az viszont úgy bajos.

2009. júl. 29. 16:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
beszaladsz egy tiniambulanciára, az egész nap van szerintem. igen elég gáz de ha nem figyeltél rá akkor ez van:). felírják neked minden macera nélkül. de amúgy szerintem ha bepróbálsz egy-két gyógyszertárat és elmondod hogy mizu, 100% hogy lesz olyan ahol kiadják ha megígéred hogy beviszed a receptet, ott próbáld ahol amúgy is venni szoktad.
2009. júl. 29. 18:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
jah meg mivel amúgy sincs rajta egy forint támogatás se (köszönjük állambácsi), ezért amúgy is kiadhatják... előző voltam.
2009. júl. 29. 18:03
 16/20 A kérdező kommentje:
az szép... hát lenézek majd, ha minden kötél szakad, de ez azért elég durva,akkor is.... oké, hogy mázlim lesz, hogy megkapom nélküle, de belegondolva meg borzasztó.. de nagyon köszi a sok helpet:) puszancs néktek.
2009. júl. 29. 18:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért nem mindegy, hogy egy 15 éves tinilány kér recept nélkül tablettát, vagy egy 25-30 éves nő. Egy tiniből én is kinézném, hogy még életében nem látta nőgyógyász, csak barátnői tanácsra kér egy bizonyos fajta fogamzásgátlót.
2009. júl. 29. 22:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Hát ez az.. Én 18 vagyok, és fél éve szedem, ezért aggódom picit, hogy na mi lesz a reakció.
2009. júl. 29. 23:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
16 : 44-es. pl. van allami patika is. legalabbis nalunk. nemtom mit kell belémkötni.
2009. júl. 30. 15:50
 20/20 A kérdező kommentje:
meglett oldva, háziorvost sikerült elérni :) köszi nektek!
2009. júl. 30. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!