Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi az összes fogamzásgátlási lehetőségem?
fogamzásgátló tablettát szedek. Már több fajtát is írtak fel különböző okok miatt, de mindtől csökkent a kedvem a szexhez, kezdem utálni magát a tudatot is, hogy hormonokat zabálok. Valahogy nem is vagyok önmagam, rosszul érzem magam a bőrömben és szerintem részben emiatt. (a suli is itt van, de az más..) Amíg nem szedtem fogamzásgátlót, éreztem a szerelmem illatát a bőrén. Aztán azóta nem. Ez nagyon zavar, hogy nem érezhetem rajta azt a természetes illatot, amit annyira szeretek! Mondják, hogy a fogamzásgátló megváltoztatja kicsit a szaglást.
Szóval, utánanéztem a hormonmentes készítményeknek. Mindenhol azt olvasom, hogy milyen nagy a teherbeesés kockázata.. Arra azért nem vagyunk felkészülve (sajnos!). Az óvszer meg megint csak olyan dolog, hogy ott van köztünk egy gumidarab szeretkezés közben? Az annyira idegen tőlem. Talán még a hüvelygyűrű lenne jó, mert az biztonságos is, kicsi is a hormontartalma, de nagyon drága... Ennyi az összes lehetőségem? :( vagy hormonok, vagy egy gumiréteg köztünk, vagy nagy esély a gyerekre? Nincs olyan, amiről még nem hallottam?
Szerintem maradj az óvszernél.
Esetleg Pharmatex, de azt csak megszakítással ajánlom.
Vagy szerezz be egy pesszáriumot (sajnos csak külföldről lehet) és pharmatexszel együtt használd.
Ui: Egyszer olvastam annak a dokinak a honlapját, akinek az oldaláról másolták be az injekcióról szóló szöveget.
Olyan szinten felcsesztem magam rajta, hogy leírhatatlan.
Undorító az az ember....
Tessék, itt egy tapasztalatokat tartalmazó fórum (az injekcióról), érdemes beleolvasni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!