Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Felírassak fogalmazásgátlót,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mmano88 kérdése:

Felírassak fogalmazásgátlót, vagy ne? Tartok a mellékhatásoktól.

Figyelt kérdés

Tehát kb. két éve írattam először gyógyszert, a Symicia-t. Akkor az első egy-két hónapban olyan mellékhatások jelentkeztek nálam, hogy szex után (orgazmus után) véreztem, ami pár perc alatt el is múlt. Ez volt kétszer-háromszor, és csak az első hónapokban. Olvastam, hogy ez lehetséges mellékhatás, így nem paráztam rá nagyon. (Mondjuk először nagyon megijedtem!) Egy évig szedtem akkor a gyógyszert, aztán betegség, és hosszan tartó antibiotikus kezelés miatt abbahagytam. Most gondolkozok rajta, hogy újra feliratom, de a hónapban külföldre utazunk dolgozni a párommal, és félek hogy ott előjönnének valami durvább mellékhatásai a gyógyszernek. Milyen mellékhatásokra lehet még számítani? Mást én nem tapasztaltam ezen kívül. Gondolkoztam, hogy más féle gyógyszert kérek, de az meg ki tudja mit okozna. :D Ezt legalább már ismerem. Nektek milyen tapasztalataitok vannak a mellékhatásokkal kapcsolatban? És szerintetek írassak gyógyszert, vagy inkább ne?

Előre is köszönöm!

23N

2012. szept. 2. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Évtizedekig szedtem fogamzásgátlót, talán csak egy kis libidócsökkenés volt, de nem vészes. Most Nuvaringet használok, és semmi mellékhatást nem tapasztalok.
2012. szept. 2. 18:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Illetve bocs, minimális vérezgetés volt, de ez az első néhány hónapban még normális. Ha hónapok múlva is fennáll, akkor érdemes váltani.
2012. szept. 2. 18:17
 3/5 anonim válasza:
Szia,szerintem mindenképpen próbálj ki vagy másfajta gyógyszert vagy már vannak helyileg használható fogamzásgátlók,amelyeknek kevesebb a mellékhatása.A csoporttársam például hüvelygyűrűt használ és neki nagyon jól bevált,nem kényelmetlen stb. A legjobb az lenne ha más gyógyszert kipróbálnál és,mivel a fogamzásgátló gyógyszerek lehetséges melléhatásai az elő 3 hónapban nyilvánulnak meg,ezért kell a nőgyógyásznak jelezni 3 hónap után,hogy bevált-e vagy másikat kérsz.Vérzés esetén vagy depresszióhoz hasonló tünetek megjelenésese etén eért jelezni kell,nem pedig tovább szedni.
2012. szept. 2. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Csak attól félek, hogy nem tudok elmenni majd dokihoz külföldön. Jójó, tudom hogy ott is van doki, meg megvizsgál, csak félek hogy az angolom nincs annyira perfect hogy el is tudjam neki mondani hogy mibajom..

Az ilyen vérezgetéseken és persze a libidócsökkenésen kívül tapasztaltatok már másféle mellékhatásokat?

2012. szept. 2. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát ha ott nem tudsz majd dokihoz menni, akkor én biztos nem most kezdeném el a helyedben.

Max akkor, ha visszajössz majd.

2012. szept. 2. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!