Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most kezdtem el Dienille fog....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kezdtem el Dienille fog. Gátlót szedni. (eddig még soha nem szedtem fog. Gátlót) 4napja szedem és kicsit félek a mellékhatásoktól (bár eddig még nem jelentkezett semmi) Mik a tapasztalatok a Dienillével kapcsolatban? Neten alig van róla valami.

Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Mellékhatás akármelyik bogyótól kijöhet. A te szervezetedtől függ, hogyan reagál rá. Én pl. a 3. fajtát szedem, és mindegyiknek vannak mellékhatásai. Ha a szervezeted nem bírja, akkor nálad is lesznek. Ezt a következő napokban már tapasztalhatod is. Az 1. tüneteket már a legelső levél elején érezheted. Aztán később egyre több jöhet.

Sok sikert!

2009. okt. 19. 12:01
 2/3 anonim válasza:
Szia! Én is szedtem a dienille bogyót,de sajna nekem nem jött be. Már a hatodik napon jelentkeztek a mellékhatások(rossz közérzet,nyugtalanság,nehéz légzés) így hát abbahagytam.Szerintem már nálad is jelentkeztek volna a mellékhatások. Ha Neked bevált a gyógyszer,én szívesen eladnám. Ha érdekelj jelezz.
2009. okt. 20. 13:31
 3/3 A kérdező kommentje:
még nem tudom, hogy bevállt nekem vagy sem...most szedtem be a 7.bogyit és eddig nem érzek semmi mellékhatást. remélem így is marad
2009. okt. 21. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!