Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tri-Regolról mik a vélemények? Tapasztalatok esetleg mellékhatások?
Én már lassan másfél éve szedem, semmi gondom nincs vele, sőt! Előtte nagyon görcsöltem menstruáció alatt, időnként lázam is volt, stb, amióta szedem, egyáltalán, vagy csak nagyon ritkán fáj a hasam. Nálam semmi mellékhatása nem lett, nem híztam/fogytam, semmi hasonló.
Egyedül arra kell figyelni, hogy pontosan szedd be. Bár szerintem ez mindegyik fajta gyógyszernél alap. Én pl percre pontosan este 10-kor szoktam bevenni. Az állandóság nagyon fontos ezt illetően.
Alig pár százszor kérdeztek már erről, használd a keresőt. Meg amúgy se hiszem, hogy amikor feltetted a kérdést, nem adott ki hasonlóakat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=tri-regol&sb..
2éve elkezdtem tri-regolt szedni,jó volt,de dokiváltáskor doki örjöngött hogy hogy képes még valaki ilyet felirni...irt helyette yadine-t...libidó padlóra,vérnyomásom egekbe...azóta új doki,megint tri-regol,nekem ez jó,nincs mellékhatás
anyukám tizenéve szedi ezt,mellékhatás nélkül,közben volt másfél év szünete,tesom az abbahagyástol számitva 2 honapra megfogant
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!