Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj, ha a 7 napos szünet helyett 8-at tartok?
Figyelt kérdés
Elvileg az első hétben így kiegészítő védekezés kell. (Nuvaring hüvelygyűrűt használok) A tájékoztatóban az nincs benne, hogy mennyi az a max idő, amikor már nem helyezhetem fel. Köszi a segítséget!2008. máj. 13. 21:47
1/3 anonim válasza:
1-1 napot minden fogamzásgátlóval el lehet csúzstatni.
Ez még nem okz gondot.
Felteheted később is, de akkor védekezni kell más módon egész hónapban, hisze nem véletlen van 21 napra kitalálva...
2/3 A kérdező kommentje:
Végül 4 órával később helyeztem be, ilyenkor mit kell tennem? Első hétben kiegészítő védekezés?
2008. máj. 14. 20:27
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem jó, mert akkor nem fog kijönni a hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!