Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nagy baj, ha 7 nap helyett 8...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj, ha 7 nap helyett 8 nap szünet lesz a 2 levél között?

Figyelt kérdés

Hosszú történet, annyi a lényege, hogy nem nálam van a gyógyszer, ma este kellene elkezdenem a 10. levelet, de nem biztos, hogy ma este megkapom.

Eddig mindig pontosan szedtem, gond lehet ebből az egy nap csúszásból? Vagy inkább hagyjak ki egy teljes hónapot?

2010. ápr. 8. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem. Nem lesz belőle semmi gond. Nekem volt olyan, hogy egy este kihagytam, elfelejtettem a gyógyszert.

De azért több napot ne késs vele, és ne hagyj ki, mert abból baj lehet.

2010. ápr. 8. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

A barátom váltotta ki a gyógyszert, és tegnap csúnyán összekaptunk. Nem biztos, hogy ma csak azért eljön hozzám, hogy elhozza a gyógyszert.

De nem szeretnék vele késni egy napot sem.

2010. ápr. 8. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
de igenis gond lesz, nem véletlenül 7 nap szünet van közte és nem 8. sérül a védelem, legalább egy hétig kiegészítő védekezés kell és ha az elmúlt egy hétben szexeltetek, akkor teherbe eshetsz, mert maradhatott benned élő spermium. de amúgy fogod és neten rákeresel a gyógyszered használati utasítására és megnézed hogy mi van ha kihagysz egy szemet, mert ez fog történni, kihagyod az elsőt.
2010. ápr. 8. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt vele gondom.

De menj el a barátodhoz, és mondd meg, hogy csak a gyógyszeredért mentél. Aztán lehet, hogy még közben sikerül is megbeszélnetek mindent, és kibékültök közben! :)

2010. ápr. 8. 17:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem baj. Nem mindenkinek egyforma a ciklus hossza. Nekem például átlag 29-30 nap szokott lenni, így 8-9 nap marad ki.
2010. ápr. 8. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:
utolsó te miről beszélsz?
2010. ápr. 8. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:

tegnap 17:16

A legprecízebb válasz :)

2010. ápr. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!