Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az nagy baj lenne ha 7 napos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagy baj lenne ha 7 napos szünet helyett csak 3 v 4 napos szünetet tartanék?

Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 07:51
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Már ne is haragudj, de ha ilyen eszedbe jut egy fogamzásgátlóval kapcsolatban, akkor lehet még nem vagy elég érett. Nem viccből van kitalálva.

Évente 1-2 alkalommal ha kell, akkor meg lehet tenni, hogy nem tartasz szünetet, de ez sem javasolt.

2010. szept. 10. 08:12
 2/7 anonim ***** válasza:
1x belefér, a vérzés első napját szokták így megváltoztatni, a legtöbb betegtájékoztató is írja, hogy így lehet, de sokszor nem ajánlott, mert felborítod a szervezeted. Így is készülj fel, hogy lehet közti vérzésed a következő levél alatt.
2010. szept. 10. 08:52
 3/7 A kérdező kommentje:
az enyém is írja h h meg akarom változtatni akkor lehet, nyilván csak egyszer szeretném meg csinálni, mert nagyon nem jó ez most nekem.:S
2010. szept. 10. 09:47
 4/7 rozika10 ***** válasza:
ki is lehet hagyni a ciklust ha éppen szeded folyamatosan, szerintem sgyszer egyszer belefér én is csináltam már nem állandóan de volt egy 2 alkalom!!! ezek a mai fgátlok már nem boritják fel annyira a hormonháztartásodat mint a régiek!szóval ne parázz!
2010. szept. 10. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha csak egyszer csinálod, az nem okoz nagy bajt, nyilván ezért írja a betegtájékoztató. Ha rendszeresen rövidebb szünetet tartasz, azzal teljesen tönkreteszed magad (egy ismerős lány hónapokig járt orvoshoz, mire kiderült, hogy azért vérzik összevissza, és akar belehalni a görcsökbe, hányásba, mert 6 napos szüneteket tart).

Tapasztalatom az egy alkalommal eltolásnak az a következménye, hogy ha meg sem jön (nekem az utolsó szüneti vagy az első gyógyszeres napon jön meg általában, rövidítéssel kimarad), akkor lehet pecsételő vérzésed (vagy durvább szex után kicsit erősebb), vagy kicsit görcsölhetsz, erősebb folyást okozhat.

2010. szept. 10. 10:38
 6/7 anonim válasza:
nekem a nőgyógyászom azt mondta hogy ilyet egy évben MAX 1szer lehet csinálni, különben a hormonjaid eléggé megzavarodnak, amit szerintem te se szeretnél :S
2010. szept. 10. 14:21
 7/7 anonim válasza:
Az baj, ha kevesebb szünetet tartasz, de ha nem tartasz szünetet, az nem nagy ügy... ne hallgass rájuk!
2010. szept. 17. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!