Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szünet nélkül tovább szedtem a következő levél fogamzásgátlót, akkor mindegy mikor tartom a 7 napos szünetet?
Miért nem szeretnéd végig szedni? És miért kezdted el a második levelet? Miért nem hagytál az első levél után 7 napot, még ha kevesebbet is szedtél. Amugy meg ott van a betegtájékoztató, olvasd el.
Szerintem abbahagyhatod pár nappal hamarabb, ha feltétlenül fontos.
Ez pont nincs benne a metegtájékozatatóba..
Ha tudsz olvasni, akkor ott van, hogy azért kezdtem el a 2. levelet, mert az előző levélnél 2 szem hiány volt!!!(beteg voltam)
Ennyi erővel, ha szeretném se tudnám végigszedni a 2. levélet! 5 szemet nem szeretnék bevenni, így pont 1 hétre való adag maradna ki összesen.
Novynettet szedek.
Azért szeretném korábban abba hagyni, mert így akkor végeznék, mint eddig, megszoktam, hogy csütörtökön vége a levélnek. Ráadásul néha hasmenésem van, így jobb lenne, ha maradna pár tartalék szem, nem kellene következő alkalommal is ezt csinálnom.
"Naponta 1 tablettát kell bevenni, lehetőleg mindig azonos időpontban a havi vérzés 1. napjától kezdve 21 napon át. Ezután 7 gyógyszermentes nap következik, amelynek ideje alatt menstruációszerű vérzés jelentkezik. A 8. napon kell a következő 21 filmtabletta szedését elkezdeni (akkor is, ha a vérzés ekkor még nem szűnt meg)."
Tehát 21 napig kell bevenned (pótolod, ahogy jónak látod, de a 21 napnak meg kell lennie). Azután meg kell tartanod a 7 nap szünetet. Ettől nem térhetsz el, mert felborítod a rendszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!