Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
A barátommal lefeküdtem tegnap előtt, és a bnőm adott egy gyógyszert, hogy ha már a pasin vagyok vegyem be. De mivel nem én voltam a barátomon, ezért ő vette be. Nagyon félek, hogy terhes lehetek, ugyanis a barátom elment. Viszont közben megszakítással védekeztünk. Mennyi az esélye hogy teherbe fogok esni? Menjek el orvoshoz inkább? Anyukámnak is szóljak?
17 éves lány vagyok..
Szeretném, ha segítenétek, minthogy leszóljatok, vagy valami. Nagyon kétségbe vagyok esve.
:(
2009. júl. 27. 15:40
21/23 anonim válasza:
De sebaj még ha meg is lesz a gyerek, max elásod. Azt mondod h krumplit ültetsz.
22/23 anonim válasza:
KAMUKÉRDÉS!! Törölje a moderátor! Veres Pali bácsi mesélte ezt a sztorit! El ne higgyétek!
23/23 anonim válasza:
heheheh beszarok ilyen jot még nem nevettem a pasid vette be? hehehehe pffff huuuuhuuuuuuuuuuuu haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!