Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Menjek el orvoshoz?
A barátommal lefeküdtem tegnap előtt, és a bnőm adott egy gyógyszert, hogy ha már a pasin vagyok vegyem be. De mivel nem én voltam a barátomon, ezért ő vette be. Nagyon félek, hogy terhes lehetek, ugyanis a barátom elment. Viszont közben megszakítással védekeztünk. Mennyi az esélye hogy teherbe fogok esni? Menjek el orvoshoz inkább? Anyukámnak is szóljak?
17 éves lány vagyok..
Szeretném, ha segítenétek, minthogy leszóljatok, vagy valami. Nagyon kétségbe vagyok esve.
:(
Már bocs de hogyan lehet valaki ennyire idióta???
17vagy?nem csak 7 ????
Nem arra írtam,hanem arra a gyógyszeres mizériára!!!
,,A barátommal lefeküdtem tegnap előtt, és a bnőm adott egy gyógyszert, hogy ha már a pasin vagyok vegyem be. De mivel nem én voltam a barátomon, ezért ő vette be,,
Hogy lehet valaki ennyire elmaradott a gondolkodásba???
mi az,h a barátod elment de közben megszakítással "védekeztetek"? - ennek a mondatnak nem sok értelme van.
és mégis miylen gyógyszert adott a bnőd,amit csak egyszer kell bevenni és megvéd?beveszel bármit amit odaadnak?akkor legközelebb ciántablettával kéne próbálkozni...ha a fogamzásgátlójából adott egy szemet,akkor az szart sem ért volna amúgyse,ha eseményutánis,az meg hülyeség,de a pasid sem egy IQ fighter,h bevette...rólad nem is beszélve.
Van esély rá,h terhes vagy,de a butuskáknak általában legalább szerencséjük van,szóval kétlem,h bajod lesz.Viszont nem ártaa felvilágosulni így 17 évesen,h a védekezéshez is legyen eszed ne csak a dugáshoz.
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!