Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvoshoz menjek vagy ne?
Március óta szedem a Jangee nevű fogamzásgátlót.
Most okt.ben amikor venni akartam a következő 3 havi adagot, közölték velem,hogy kivonták a forgalomból,vmi peres ügy miatt. A gyógyszerésznő a Yadine nevű fogamzásgától ajánlotta helyette,hogy szedjem ezt nyugodtan, ugyanaz az a tartalma ennek is,mint amiben a másik gyógyszerben szükségem volt.
Anyám hallgatott a gyógyszerészre,és megvette nekem ezt fogamzásgátlót( még mielőtt vki belekötne,nekem az iskola miatt nincs időm gyógyszertárba menni és mire hazaérek már nincs nyitva),de én szivemszerint még beszélek az orvosommal.
Mit tudtuk a Yadine gyógyszerről és voltatok e már hasonló helyzetben?
Köszönöm a válaszokat!
Szép estét Mindenkinek!
"A gyógyszerésznő a Yadine nevű fogamzásgától ajánlotta helyette,hogy szedjem ezt nyugodtan, ugyanaz az a tartalma ennek is,mint amiben a másik gyógyszerben szükségem volt. "
Kiemelem neked a lényeget: "ugyanaz az a tartalma"
A gyógyszerész nem idióta. Nem is adhat mást, csak és kizárólag olyan gyógyszert, ami ugyanazt a hatóanyagot, ugyanolyan mennyiségben tartalmazza, mint ami a recepten van!
De ha ennyire nem hiszel neki (végül is lehet, hogy az ecserin vette a diplomáját), akkor vedd elő szépen a régi és az új gyógyszer papírját (ha már nincs meg, neten megtalálod), és nézd meg a hatóanyagokat, és hasonlítsd össze.
Ne zavard feleslegesen ilyennel az orvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!