Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ebben az esetben kell kiegészí...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben kell kiegészítö védekezés szerintetek? (lent)

Figyelt kérdés
Megfàzàs miatt màr harmadik napjs szopogatok bìborszìnü kasviràgos cukorkàt,a doboza hàtuljàra az van ìrva hogy enyhe antibiotikumos hatàsú.Ez egy puha könnyen akàr el is ràgható cukorka,tehàt gondolom gyorsan ki is tud ürülni a szervezetemböl.most vagyok a 7 napos szünet 4 napjàn.....most nem tudom eldönteni h emiatt a cukorka miatt kell e majd kiegészìtö védekezés.(?????)
2012. aug. 31. 13:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem árt az óvszer,kibírjátok.
2012. aug. 31. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, a tabletta-mentes napokon szerinted minek csökkenti a hatását, ha nem szedsz tablettát? Nem, nem kell kiegészitő védekezés.
2012. aug. 31. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó...úgy értettem,hogy ha majd ùjra szedem!
2012. aug. 31. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem nem kell. gondolom, ez olyan mint a strepsils..
2012. aug. 31. 14:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat.Megkérdeztem orvostudakozon,és ott is azt irta a doki h nem kell:)
2012. aug. 31. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
...vagyis ha a maradék 3 napban màr nem szedem,akkor nem kell kiegészítö:)
2012. aug. 31. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!