Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hát van egy kis gondom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hát van egy kis gondom a védekezéssel. Mit tudtok javasolni?

Figyelt kérdés
Az a gond hogy az óvszerre allergiás vagyok és gyógyszerem még nincs mert csak későre kaptam időpontot a nőgyógyásztól... milyen más megoldás van még a védekezésre??

2012. aug. 20. 22:21
 1/6 anonim válasza:
orálisan vagy ne szexelj
2012. aug. 20. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
hüvelykúp. ilyen fogamzásgátló kúp. 10perccel aktus elött kell felhelyezni és ilyen hab védőréteget képez.
2012. aug. 20. 22:42
 3/6 A kérdező kommentje:
értem és tudnál róla mondani pár információt? okoz valami mellékhatást? vagy esetleg irritációt?
2012. aug. 20. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:

én mondjuk a hüvelykúpot nem ajánlom semmiképp, max ha nem katasztrófa, ha becsúszik a baba....nagyjából 50% az esélye, hogy teherbe esel mellette, annyi erővel meg kakaót is szürcsölgethetsz, ha abban hiszel....

egyébként bioboltban lehet kapni teafaolajas óvszert, gondolom valami vegyszermentes cucc, esetleg átmenetileg próbálj ki egy olyant

2012. aug. 20. 22:54
 5/6 A kérdező kommentje:
ahha... és attól nem lehet allergiás reakcióm?
2012. aug. 20. 23:08
 6/6 anonim ***** válasza:
pharmatex+megszakításos?
2012. aug. 21. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!