Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem aggódom, de azért van rá esély h az lehetek nem?
Figyelt kérdés
A pasim bennem ment el mert azt hitte h gyógyszert szedek de mondtam neki h már nem :S azért ahhoz hogy valaki teherbe essen elég sok adagra van szükség ..de mondjuk volt már rá példa hogy egyszer történt meg és rögtön teherbe esett valaki , én reménykedem hogy nem sajnos nem vettem be utána 72 órás tablettát de most így utólag kicsit parázok ,mikortól lehet csinálni terhességi tesztet? egyébként nem kis tini vagyok mielőtt beszólnátok !2012. aug. 30. 10:43
11/11 A kérdező kommentje:
azóta már megjött, mondtam hogy nem kell aggódnom :)
2012. szept. 2. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!