Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizesse a fogamzásgátlót?
a párommal 4 éve vagyunk együtt, 19 évesek vagyunk. Mivel suliba járunk, és nincs jövedelmünk a szüleim fizetik a fogamzásgátlót. Ebből adódnak viták, mert szerintem illene, ha a felét kifizetné a barátom, hogy ne csak rám háruljon minden.. Ez lenne a minimum szerintem, ha már nekem kell szedni, nekem kell felelősséget vállalni (a hosszútávú mellékhatásokról nemis beszélve). Felvetettem ezt neki, mire az anyja fellázadt hogy én ezt hogy képzelem, "jóhogynem ők fogják fizetni az én gyógyszeremet" mire én mondtam neki, hogy ez nem teljesen igaz, hogy az ÉN gyógyszerem, ugyanis a fia miatt is szedem nemcsak magam miatt... Igazságtalannak érzem ezt... A szexhez két ember kell, a teherbe eséshez is, de hogy védekezzek az csak az én dolgom lenne??? Vagyis mivel ez másképpen nem oldható meg, mivel hogy csak nőknek van tabletta, csak az én dolgom lenne a költségeit állni??
Szerintetek kinek van igaza ebben a dologban? (Ne ajánljátok a gumit, egy hosszútávú kapcsolatban az elég kellemetlen, és ugyan ugy pénzbe kerül amit ugyancsak nekem kellenee megvennem. (szerintük)
Felesben kell/kellene. Mi is így fizetjük. Bár az én részemet a szüleim fizetik, mert még tanulok, de a barátom már dolgozik...
Ha meg nem akarja fizetni a felét, mond meg neki, hogy akkor nem szeded és veheti a gumit, ha akar szexelni...
Micsoda világ... Ha nincs pénz nincs dugás. :D
Egyébként szerintem is hagyd abba a bogyót és álljatok át kísérleti jelleggel gumira (az, hogy kísérleti elég ha te tudod), azt pedig anyós logikája szerint (ha a zárójeles részt illogika miatt elvetjük) a párod kellene, hogy fizesse.
Egyébként sem neked kellene ezt megbeszélni az anyósjelölttel. A párod anyja, rendezze le ő.
Én biztos megmondanám, hogy akkor nincs szex és kész. Vagy megmondanám, hogy akkor legyen kedves óvszert vásárolni,ha szexelni szeretne.
(Persze ettől titokban szedheted tovább). Egy idő után biztos beadná a derekát, egy pár hetet meg te is kibírsz szex nélkül.
Egyetértek abban, hogy ez közös probléma kéne legyen, de neked is a szüleid fizetik. Ha nekik ez nem gond, akkor te sem kéne problémát csinálj belőle. A másik az, hogy én a párommal beszéltem volna meg és nem az anyukájával.
Ha meg tartassz a fogamzásgátló hosszútávú mellékhatásaitól nem értem miért nem vállalod inkább azt a kevés kényelmetlenséget, amit a gumi jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!