Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hatással az esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hatással az esemény utáni bogyó?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, mert már 5 napja nem jött meg.. de 3 hónappal ez előtt, bevettem egy esemény utánit. Kérlek válaszoljatok. Nem vagyok arra kíváncsi, hogy hogyan lehettem ilyen felelőtlen. Csak arra kérlek titeket, hogy normálisan válaszoljatok.
2012. aug. 24. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, egyik fogamzásgátló módszer se 100%-os, ha azóta nem éltél nemi életet (mármint az elmúlt 3 hónapban, de akkor esemény utáni tablettát használtál), akkor az hogy most késik még lehet mástól is, de attól is, hogy mégis állapotos vagy.

A női hormonrendszer (is) elég bonyolult, sok minden befolyásolja és könnyen felborulhat a működése.

Ha arra gondoltál, hogy a 3 hónappal ezelőtti esemény utáni tabletta felboríthatta-e annyira a ciklusod, hogy most azért késik, akkor az szerintem nem túl valószínű, mert annak már hamarabb lett volna ilyen hatása.

Holnap vegyél valamelyik d-m-es vagy rossmanos boltban vagy gyógyszertárban terhességi tesztet és az megadja a választ.

Ha véletlen pozitív, akkor szaladj el egy nődokihoz, hogy biztosat mondjon.

Igyekezz, mert ha a legrosszabb, mármint, ha te ettől félsz, hogy állapotos lettél, akkor ha nem tudnád vagy akarnád megtartani a babát azt elvetetni csak a 12. hétig lehet/engedik.

DE azért ne aggódj előre, inkább irány a teszt, hogy hamarabb megnyugodj! kb. 600-1500 ft között van az ára, és 5 perc az egész (ha van a közelben egy WC is, ahol pisilhetsz)

2012. aug. 24. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!