Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet hogy teherbe estem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok,majdnem 3 éve szedek Yadint minden este szinte órára pontosan.Aug.11én feküdtem le utoljára a férjemmel(mielőtt még rosszindulatú megjegyzést kapnék,munka miatt egy hónapban 1x látom).És kb 1hete fáj a mellem mindkét oldalt.Megjönni még nem fog,majd csak szept.2-án.És 11-e óta 2 kilóval nehezebb vagyok,pedig nem ettem többet.
2012. aug. 24. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz, és vegyél terhességi tesztet.
2012. aug. 24. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Bármi lehet. Mondjuk kérdezősködés helyett vehettél volna egy tesztet ma délután.
2012. aug. 24. 15:32
 3/9 A kérdező kommentje:
De ez lehet annak a jele?Vagy ennél több lenne,valami más is?Mondjatok valamit légyszi... :'(
2012. aug. 24. 15:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet. De jó eséllyel nem annak a jele. Tesztelj és kiderül.
2012. aug. 24. 15:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Aki jelentette a másik kérdésem,rohadjon meg.
2012. aug. 24. 17:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Beszélgessünk már egy kicsit. Áruld el, hogy mit vársz te ettől a kérdéstől? Elmondtuk, hogy ezek alapján lehetsz terhes, de ez nem fog kiderülni, amíg nem tesztelsz. Még mire vagy kíváncsi?
2012. aug. 24. 17:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Azt én is sejtem hogy lehetek terhes.De mennyi lehet az esélye?Ez a dolog 11-én este történt,de aznap reggel szinte még meg volt a havim.Úgy tudom hogy olyankor elég kicsi a teherbeesés lehetősége,nem?És utána rögtön kimentem a fürdőbe és kifolyt...vagy ez nem számít?Már elnézést hogy így leírtam,de nem nagyon vagyok jártas az ilyesmiben,nem volt még ilyen problémám,és nagyon félek.
2012. aug. 24. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nézd, százalékos esélyt kár boncolgatni. Eleve gyógyszer mellett szinte lehetetlen teherbe esni, de a "szinte" attól még bejöhet nagyon-nagyon ritkán. Nagyon valószínű, hogy NEM vagy terhes, de ennél többet senki nem tud mondani, csak a nőgyógyászod. Szerintem nyugodj meg, egyrészt most perpillanat hacsak nem tesztelsz akkor úgyse tudsz mit tenni, nomeg mint mondtam annyira minimális az esély, hogy elég pechesnek kell lenned, hogy pont veled essen meg.
2012. aug. 24. 17:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként az nem lehetséges hogy a melleim súlyától fájnak?Mert valahol C és D közt van a kosárméretem,és egyáltalán nem lógnak,viszont az utóbbi hetekben itthon voltam és nem viseltem melltartót.Mert olyan súlyosak...és nem lehet hogy ezért fájnak?Hogy hirtelen nincs ami tartsa őket?
2012. aug. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!