Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Jún. 15-én szeretkeztünk és rá 4 órára megjött a menstruációm. Védekeztünk, de előtte orálisan kielégítettem, majd a gumi kilyukadt, de nem tortént meg az ejakuláció. Csináltam egy tesztet egy hónapja körülbelül, negatív lett. Holnap készülök a másodikra, hogy biztosra menjek. Mit gondoltok? Lehetek terhes attól függetlenül, hogy nem érzek gyakorlatilag semmit?2012. aug. 13. 14:39
1/7 anonim válasza:
valoszinuleg nem vagy terhes, de azert vegezd el azt a masodik tesztet, ha nem vagy biztos benne
2/7 anonim válasza:
És mi van a júliusi menstruációddal? Kimaradt?
3/7 A kérdező kommentje:
Elnézést, ezt elfelejtettem közölni. Júliusban megjött ugyan úgy, bár késett 4 napot, de mindig szokott, szóval ez nem meglepő. :)
2012. aug. 13. 15:01
4/7 Kleo25 válasza:
Attól lehetsz terhes mert ahányszor ejakulációja van egy fiúnak mindig van benne hímivar sejt amitől terhes lehetsz, ha ilyen van hogy kilyukad a gumi akkor irány a doki és íratni fel esemény utáni tablettát.
5/7 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, de a szex során nem történt meg az ejakuláció, viszont úgy lyukadt ki a gumi, bár hamar észrevettük. Két hét múlva úgyis megyek nőgyógyászhoz, csak kíváncsi vagyok azért a véleményekre. Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2012. aug. 13. 15:38
6/7 anonim válasza:
Esemény utánit max 72órával az aktus után kell bevenni (ezt most csak azért, mert írtad, hogy két hét múlva úgyis mész nőgyógyászhoz)
Amúgy elég kicsi a valószínűsége.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom, de nőgyógyászhoz csak rutin vizsgálatra megyek és akkor ígyis-úgyis kiderül, hogy mi a helyzet. Amúgy a második teszt is negatív lett, így nincs ok aggodalomra, ha szabad így fogalmaznom. :)
2012. aug. 14. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!