Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Félek a trombózistól, szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek a trombózistól, szerintetek mennyi esélyem van rá?

Figyelt kérdés

Nem volt még a családban trombózis, ezért nem ingyenes a vérvizsgálat. Fizetni kéne érte, de nincs rá pénzem.

100 kg vagyok, heti 3x biciklizek 30 percet (fogyókúrázok, már fogytam 20 kg-t), nem cigizek. Próbálok minél többet mozogni, pl nyáron melóztam, és óránként felálltam és sétálgattam, stb.

Szüleim 50 évesek, 30 éve cigiznek, napi 1 dobozzal szívnak el, semmit sem mozognak, túlsúlyosak, egészségtelenül táplálkoznak, és nekik sem volt még trombózisuk, bár apukámnak visszeres a lába. Viszont apai ágú nagymamámnak sokszor volt trombózisa.

Szerintetek ezek alapján mennyire kell félnem tőle? Szedem már lassan 1 éve, de nem hagy nyugodni a gondlat, és félek, hogy még a végén bevonzom :(

2012. aug. 24. 12:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tudunk százalékot mondani. Azt amúgy nem értem, mit befolyásol a szüleid egészséges életmóddal szembeni "defektje", ez nem tud öröklődni. Attól, hogy ők nem sportolnak, egészségtelenül táplálkoznak, mint azt írtad is, te még nem így cselekszel, nagyon helyesen. A másik érdekesség az írásodban, a vérvizsgálat díja. Nem egészen értem, miért is kellene ezért fizetned, hacsak nem magándokihoz jársz. Az meg hab a tortán, hogy vizsgálat nélkül nem is szabadott volna (hű de szépen fogalmaztam...) elkezdened szedni. 1 év után jutott eszedbe aggódni?
2012. aug. 24. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!