Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (többi lent)
Figyelt kérdés
A menstruációm utolsó napján,amikor már csak egy nagyon kicsi barna folyásom volt pettingeltünk a barátommal,ruhán keresztül mozogtunk egymáson,és úgy csináltunk mintha szexeltünk volna ő boxerbe volt,én bugyiba de ő kivette a boxerből nekem meg félrecsúszott a bugyim.De nem hatolt belém,és el se élvezett.Akkor lehetek terhes?Mert állítólag a menstruáció előtt és után vagyunk a legterméketlenebbek.Most pedig a dologra 2 napra rá fáj a mellem!2012. aug. 24. 00:14
1/5 anonim válasza:
Jelentem az újabb idiótának,hogy NEM!
3/5 anonim válasza:
Lehetsz, és a gyerek hülyébb lesz..
4/5 anonim válasza:
basszus nem tudjátok felfogni kedves idióta kommentelők hogy ez komoly dolog??? nagyon kicsi az esélye, de akkor is lehet terhes ettől... ti meg kicsit gondolkodjatok el önmagatokon, hátha sikerül...bár kétlem
5/5 anonim válasza:
Tudod, mi a komoly ebben? Hogy a szex illetve teherbeesés elméletéről halvány lila fing*uk nincs a fiataloknak, de csinálni már muszáj... És a szülők sem képesek arra, hogy felvilágosítsák a gyerekeiket, utána meg fel vannak háborodva, ha a lányukat felcsinálja minden jött-ment. Na ez a komoly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!