Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek így terhes? SOS
A gumi kiszakadt. Nem tudom, hogy mikor, utólag vettem észre, amikor mentem kidobni, és engedtem bele vizet, hogy az oldalánál, közel a végéhez van egy fél centis szakadás.
A telefonomban van egy naptár program, amibe írom, hogy mikor jött meg, és számít ovulációt is (a mensim beállt már, több mint egy éve pontos, 26-28 napra jön meg), de a program szerint 15-20.ig volt ovuláció, a legerősebb nap a 18 volt. Most 23 van, megjönnie elsején kell.
Van esély a bajra? Menjek el esemény utániért, vagy kicsi az esélye, és nem muszáj? Ma történt.
Nem kérek bunkó válaszokat, köszi. 17L
Te is tudod, hogy lehetsz-e így terhes. A gumi lyukas volt, a barátod - gondolom - beléd élvezett. Gyakorlatilag védekezés nélkül szexeltetek.
Peteérés bármelyik napon bekövetkezhet.
Mindezek fényében neked kell mérlegelned a lehetőségeket.
Nem tudom, pont ezért kérdezem. Illetve csak remélem, hogy tényként állítjátok be majd azt, hogy nem volt ovulációm, így nem lehet baj.
Szóval akkor minden esély megvan, hogy nagy a gáz? Akkor irány a doki?
Kérdésben a felelet.
Ha nem vagytok készek felnevelni egy esetleges gyereket, akkor irány a doki. És a következő egy évben nem ártana a Gumi mellé Patentexet is használni, hogy esetleges újabb balesetnél ne legyen ekkora para. Nem vehetsz be esemény utánit túl sűrűn.
Ez most fordult elő először. Eddig csak gondolkoztam a fogamzásgátlón, azt hiszem most a lehető leghamarabb azt is felíratom...
Már csak azt nem tudom, hogy hogy álljak az anyám elé azzal az ötlettel, hogy adhatna hatezret az esemény utánira...:SSSS
A barátom már hazament, amikor észrevettem. Amikor mentem kidobni, akkor engedtem bele vizet, hogy hm, próbáljuk ki...
Egyébként elmentem a kórházba, bevettem a gyogyót, anyával is megbeszéltem mindent, úgyhogy mostmár minden rendben. Köszönöm a normális válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!