Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes lehetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Nyolc hónapja szedek Symicia fogamzásgátlót. Körülbeül egy hónapja nagyon felfáztam, és antibiotikumot kezdtem szedni, és utólag olvastam, hogy ez akár közömbösítheti a fogamzásgátló hatását. (mialatt szedtem az antibiotikumot, voltam együtt a barátommal) Mostanában valamiért úgy érzem, terhes vagyok. Néha rámjön a szédülés, hányinger, nagyon megkívánok bizonyos ételeket, és a hátam is mintha néha fájna. A párom szerint ez csak pszichés, mivel én régebben is beképzeltem magamnak ezt az egészet. (sőt, néha betegségeket is beképzelek.. nem tudom, mi lehet velem!)

Múlt hónappan meg is jött, ahogy szokott (miután elfogyott az a levél fogamzásgátló), de mégis félek, mert hallottam olyanról, akinek a terhessége alatt is volt mentruációja.

Szerintetek lehetek terhes, vagy csak beképzelem magamnak a különféle tüneteket úgy, ahogy néhány betegség is csak pszichésen jön elő nálam? (pl. hasmenés)

Előre is köszönöm a válaszokat!! L/17

2012. aug. 19. 13:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Mond már meg, miért nem csinálsz 1 tesztet?
2012. aug. 19. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
17 évesen nem dugni kéne, hanem biosz órákat venni
2012. aug. 19. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Teszt. És máris könnyebb lesz a lelkiismereted.

Vagy nem...

2012. aug. 19. 13:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Jó, veszek egy tesztet.. köszi a válaszokat!

A második válaszolónak: nem dugunk, hanem szeretkezünk - van különbség! Ha nálad nincs, az a te bajod. Csak a jelenlegi barátommal feküdtem le életemben, nem hiszem, hogy ez olyan nagy probléma lenne!

2012. aug. 19. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha meg is jött a menzeszed, gyógyszert is szedtek, akkor valószínűleg pszchiés, de csinálj egy tesztet.
2012. aug. 19. 13:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Ami megjött, az nem menzesz, így nem mérvadó! Fogamzásgátló mellett az csak megvonásos vérzés! A kívánósság korai lenne, ahogy a hátfájás is, az csak akkor lesz, ha már cipeled a baba súlyát.

Első tünetek: gyakori vizelés, érzékeny mellbimbók.

De biztosat csak a teszt, illetve a nőgyógyász tud mondani.

2012. aug. 19. 13:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Sűrűn megyek vécére, bár már ez régóta így van, főleg, mióta negyedjére elég durván felfáztam.

Nőgyógyászhoz mindenképp elmegyek, plusz a gyógyszerek miatt is kedden mennem kellene.

Még egyszer köszi!!

2012. aug. 19. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Gondolom 17 évesen van annyi eszed, hogy gumival d.ugjatok, szóval ha nem szakadt ki, nem vagy terhes...
2012. aug. 19. 14:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem használunk gumit - mint már írtam, fogamzásgátlót szedek, az biztosabb! (és nem mellesleg százszor kényelmesebb)
2012. aug. 19. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!