Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

kb. 2 héttel ezelött lefeküdtem egy sráccal és perzse használok fogamzásgtálót de ugy kezdtem el szedni hogy elötte két héttel és utánna lefeküdtünk és pénteken meg kelett volna jönnie de nem jött meg és még hogy amiko rlefeküdtünk akkor kicsit be voltam rugva és akkor az semlegesitette a fogamzásgátlót és most terhes vagyok? vagy csak késik? mert van ismerösöm akinek a fogamzásgátló sem rendszerezi hogy mikor jön meg és miko rnem

normális válaszokat szeretnék!

elöre is köszönöm

2012. aug. 12. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát sztm ne idegeskedj annyira, csinálj egy tesztet és annyi...
2012. aug. 12. 17:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Na, kérlek, vegyük sorba:

-az alkohol nem semlegesíti

A tablettaszedés melletti alkoholfogyasztásból csak akkor lehet gond, ha rendszeres (-> tönkreteszed a májadat) vagy annyit iszol, hogy a hatóanyag felszívódása előtt (kb. 4 óra) hányásra kerül sor.

-az, hogy mikortól hat a fogamzásgátló, megtalálod a betegtájékoztatóban!

Nem minden gyógyszernél egyforma!

Függ attól, hogy a menstruációd hányadik napján kezdted el szedni.

Ha az első napon, akkor általában egyből védettséget ad.

Ha a 2. és az 5. nap között valamikor, akkor változó, hogy mit javasolnak. Van, hogy csak 7 napig kell kiegészítő védekezés, van, hogy 1 teljes hónapot kell várni, míg biztonságossá válik a szex.

Ha a te gyógyszereddel nem elég 2 hetet várni, akkor biza lehetsz terhes.

Vegyél egy tesztet, már kimutatja, ha baj van!

2012. aug. 12. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2012. aug. 12. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!