Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fogamzásgátlót szedni(symica) és amikor az utolsó tablettát kellett volna bevennem akkor elutaztunk és itthon felejtettem azt az egy tablettát. Hazaértünk és be is tartottam a 7 nap szünetet de nem a követkeő levélről kezdtem el bevenni a gyógyszert hanem még bevettem a másikról azt az egy kimaradtat. Végigszedtem már azt az új levelet közben éltem nemi életet és most nagyon félek h terhes vagyok.2012. aug. 23. 10:57
11/12 anonim válasza:
1. vagyok
miért nem olvasod már el a linket amit küldtem, ne legyél már ennyire lusta, hogy nem keresed ki hanem inkább itt kérdezed, kérlek!!!
hidd el megtalálod benne amit keresel
12/12 Vérgibbon válasza:
Kedves kérdező melyik réaze nem érthető annak, hogy terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!