Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes vagyok? :$

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok? :$

Figyelt kérdés
Tegnap a barátommal kb. egy órán keresztül szeretkeztünk óvszer nélkül...mindig kivette mielőtt elélvezett. De ettől függetlenül még lehetek terhes? Nagyon félek..mert még nem vagyok abban a korban hogy gyerekem legyen..:c

2012. aug. 22. 19:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha ennyire félsz, mert nem tudnál még gyereket vállalni, akkor mi a francért d*gsz ész (és védekezés!) nélkül??

Igen, lehetsz terhes! Most jobban érzed magad?

2012. aug. 22. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálunk anyuka.

Abortusz: 30.000 ft

Óvszer: 500 ft

Melyik az olcsóbb, kisasszony? Mi a facért nem lehet védekezni?

2012. aug. 22. 19:34
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Igen, terhes vagy... Na meg felelőtlen is!
2012. aug. 22. 19:41
 14/22 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Máskor ne legyél ilyen felelőtlen.
2012. aug. 22. 19:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem elég nagy felelőtlenség védekezés nélkül szeretkezni. Mi mindig védekezünk gumival. Nekem nem rég volt az első alkalom ... azóta késik, én is parázok ... pedig mi mindig figyelünk rá. Neked nagyobb okod van az izgulásra... ne legyél ilyen felelőtlen ... Vegyétek meg azt a r*hadt gumit!!
2012. aug. 23. 11:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Terhes remélem 3as ikrekkel.

Szeretem amikor szex után itt paráztok félelmetesek vagytok kezdődhetne már az iskolása és a felfvilágosító órákra is bekéne járni...

2012. aug. 23. 18:35
 17/22 anonim ***** válasza:
tabletta is van már.
2012. aug. 23. 18:36
 18/22 anonim válasza:
ha közbe nem mosta meg, elég nagy a valószínűsége.
2012. aug. 24. 11:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) húú most jól rám ijesztettetek:DDD már majdnem kezdtem elhinni, hogy terhes vagyok!...am meg ma jött meg úgyhogy szipi-szupi minden:$ NEM VAGYOK TERHES! de ebből most megtanultam, hogy ezentúl MINDIG fogok védekezni:'D
2012. aug. 24. 19:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Akkor szerencséd volt, örülj neki!

Menstruáció előtt 1-2 nappal, meg aznap, amíg meg nem jön, és is szoktam parázni, pedig mindig használunk gumit, és jó minőségűt!

18/L

Ha szexelni van eszed, legyen védekezni is!

2012. aug. 24. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!