Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen vehetek óvszert?
Figyelt kérdés
Egyszerű sarkiboltba(NEM SEX BOLT)2012. aug. 22. 12:55
11/15 Nanamia válasza:
Nyilván én se örülnék neki (és ez nem kifejezés), ha a fiam 13 éves fejjel belevetné magát a szexbe...De úgy gondolom, hogy egy normális válasszal talán közelebb jár ahhoz, hogy ne csináljon nagyobb hülyeséget. :P Másrészt, a szüleinek a dolga, hogy megnevelje...attól nem lesz jobb, hogy ha mindenki pálcát tör felette. Véleményt meg lehet írni normálisan is.
(Nem, nem az ékezeten volt a hangsúly, de előbb vagy utóbb rájössz. :D Ha annyi eszem van, így jártam...nekem tökéletesen megfelel, köszönöm szépen:).
12/15 anonim válasza:
18 év alatt a törvény szerint nem vásárolhatsz szexuális segédeszközt. Az óvszer szerintem ebbe nem tartozik bele, viszont volt sok eset, hogy a pénztáros nem adta oda a kiskorúnak. Ugyanakkor hozták ezt a törvényt amikor az energiaitalok vásárlását is korhoz kötötték.
13/15 anonim válasza:
inkább vegyél, minthogy kisbabát csinálj. Ha ennyi idős lesz a fiam, inkább veszek itthonra, minthogy ne legyen és bajt csináljon.
14/15 anonim válasza:
Mi a k.urva isten fäsza? Az energiaital is korhoz van kötve??
15/15 anonim válasza:
Igen, vehetsz óvszert. Az óvszer vásárlás nem korhoz kötött. (De ha szabad megjegyeznem ; gondold meg,hogy tényleg most szeretnéd-e 13 évesen elveszteni a szüzességedet. Hidd el, később megbánhatod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!