Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen vehetek óvszert?
te hallottál már arról, hogy az óvszervásárlás kórhoz kötött? egyébként 13 évesen inkább a tankönyveidet menjél megvenni, a dugás még várhat 2-3 évet!
2012. aug. 22. 12:57
mi a pin@? én ennyi idősen még legoztam meg G.I. Joe-val játszottam... mi történt a világgal???
27F
2012. aug. 22. 12:58
kérlekszépen, a világ eltorzult, undorító pöcegödör lett, hála az olyan szülőknek és gyerekeknek, mint a kérdező. Gratulálok, még az általánost sem jártad ki de már fűvel-fával szexelsz! ez ám az élet bakker! ha anyád látna örülne neked b+? TE EGY ÚJ ÉRV VAGY AZ ABORTUSZ MELLETT!!
2012. aug. 22. 13:00
az óvszer nem korhoz kötöt áru mint a cigi vagy a szesz, bármilyen boltban megveheted (kivéve olyanba ahova 18 éven aluliakat nem engednek be) max az eladó néz rád furcsán, és nem adja oda...
2012. aug. 22. 13:02
5/15 anonim válasza:
Lehet csak lufival akar játszani.Miért kell egyből leugatni?
2012. aug. 22. 13:06
Vehetsz. Tényleg gáz, hogy 13 évesen szexelni akar de ha már így van akkor legalább védekezik....
2012. aug. 22. 13:09
Elvileg vehetsz, én is úgy tudom, hogy az nincs korhoz kötve. Bár lehet az eladó tényleg érdekesen fog nézni, de azt nem teheti meg, hogy nem szolgál ki (ha nincs semmilyen téren korlátozva a vásárolt áru a korodra nézve:).
És jogos feltevés amit írtak előttem: mi van ha nem d.gni kell neki, hanem valami egyébre? :D
És az első hozzászólónak (frette) üzenem: elég szomorú, hogy Te küldöd a kérdezőt a tankönyveiért, holott különbséget se tudsz tenni a "kor" és a "kór" között...nagyon nem mindegy... :P
2012. aug. 22. 13:11
te most egy ékezetbe kötsz bele, és nem abba, hogy valaki 13 évesen dugni akar? :D
de persze, biztos lufinak veszik az óvszert. neked sincs több eszed a kérdezőnél :D
2012. aug. 22. 13:13
Mi amikor olyan 15 évesek voltunk óvszerbe vertük bele. Nem rossz... :D:D
2012. aug. 22. 13:19
Csak gratulálni tudok...13 évesen a legjobb tanuló voltam....;) Javaslom a könyveket 18/L
2012. aug. 22. 13:19
Kapcsolódó kérdések: