Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ErotikaPlázában kiadnak óvszert 18 éves kor alatt?
Csak 21 év felett adják ki...
Ugyan már :D Síkosítót is bármikor vehetsz akár 5 évesen is.
de bemehetek a boltba mármint úgy értem ugye ez egy szex bolt
(annó nekem valaki azt mondta, hogy már az is "bűncselekmény" hogy bemész)
erre lennék inkább kíváncsi...
1997 CLV Fogyasztóvédelmi tv.
16/A §
(2) Tilos tizennyolcadik életévét be nem töltött személy részére szexuális terméket értékesíteni, illetve kiszolgálni.
2§
v) szexuális termék: olyan birtokba vehető forgalomképes dolog, amelynek elsődleges célja a szexuális ingerkeltés, különösen amely nemi aktust vagy egyéb szexuális cselekményt nyíltan ábrázol, illetve emberi testet, testrészt szexuális ingerkeltésre alkalmas módon vagy szexuális ingerkeltés céljából ábrázol, ideértve a – rendeltetése szerint – szexuális ingerkeltésre szolgáló, nemi aktus vagy egyéb szexuális cselekmény során alkalmazható eszközt is, a fogamzásgátlás céljából alkalmazható eszköz KIVÉTELÉVEL !!!
Szóval vibrátort nem vehetsz, de óvszert igen. Ha valahol nem adnak, hívd fel a jogszabályra a figyelmüket, és ajánld, hogy olvassák már el. Én felírnám a címét, vagy kinyomtatva magammal vinném, de egyébként mindenhol kiszolgálnak, nem fognak személyit kérni.
Szexbolt 18 éven felülieknek van, ha óvszert akarsz, akkor menj be egy boltba.
Síkosítót nem vehetsz 18 év alatt, ha nem hiszed, járj utána. Ahol dolgozom, ott nem adnak el, mivel aranyos büntetés jár érte.
áááá.
Vehetsz 18 alatt óvszert. Ha nem adnak kérd a vásárlók könyvét, hogy márpedig te most abba bele fogsz írni, mert igazad van, és ha kell könyörtelenül írj is bele. (30 napon belül írásban kell válaszoljanak, ha nem kérnek bocsánatot mehetsz a fogyasztóvédelemhez is, jól megkefélik majd a boltot. Az egész hercehurcának pedig az az értelme, azért tedd meg, hogy ne érezd magad szarul, ne hagyd, hogy lenézzenek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!