Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ErotikaPlázában kiadnak óvszert 18 éves kor alatt?
Figyelt kérdés
Illetve van lehetőség személyes átvételre?2012. aug. 15. 11:25
11/15 anonim válasza:
ki adják amugy bárhol én pl 12 vettem a havernak és ki adták am lány vok
13/15 anonim válasza:
Kerd meg aapadat hogy vegyen neked!
Nem vicc! Nekem venni akart, de hulyevoltam es elkuldtem. Ha most kersezne meg, tuti igent mondana!
14/15 anonim válasza:
Utolsónak nagyon puha és kicsi lehet, hogy nem mer bemenni. :-D
15/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Amúgy lehet venni, én nem vettem még, mert nincs rá szükségem. DE, hogy legyen egy kis elégedettsége a konzervatívabbaknak is, szexshopokba be sem mehetsz 18 éves kor alatt (ki szokták írni), ezért javaslom az egyszerű szupermarketet. Amúgy gondolkodj logikusan! Miért ne adnának?? Pl. 16 éves lazán nem gyerek már és 18 alatti, mégis dúlnak benne a hormonok... Inkább kiadják, mint hogy kockáztassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!