Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gumi defektet kaptunk :/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi defektet kaptunk :/ Javaslatok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel ma kicsit durvábban sexeltünk, és elszakadt a gumi, ami nem tűnt fel, mert elég érdekesen szakadt el... nem is szakadt, inkább kilyukadt. És csak a dolog után vettük észre.

El is mentünk gyorsan gyógyszertárba, vettünk esemény utánit, meg terhességi tesztet.

A kérdéseim azok, hogy most kell aggódnom ? Vagy az esemény utáni tabletta tényleg hat ?

Másik meg az, hogy fogamzás gátlót fog ezután szedni,(Egész hónaposat) és mikor kezdheti el ? A havija most volt 1 hete, varjuk meg a következőt ?

És a tesztet mikor csinálja meg ? A dolog után hány napra?

2012. aug. 20. 21:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Elméletileg az óvszer eleve síkosítva van valamennyire. Vagyis ezt írja a dobozon. Mást nem használtunk.
2012. aug. 20. 21:50
 12/23 anonim ***** válasza:
Az hulyeseg. egyaltalan nem csuszik magara az ovszer. (durxet is hasznaltam meg az elejen)
2012. aug. 20. 21:51
 13/23 A kérdező kommentje:
MO-n lehet, de én Romániába lakom, és itt bármelyik gyógyszertárban kapható nagyon sok fajta fogamzásgátló recept nélkül.
2012. aug. 20. 21:52
 14/23 anonim ***** válasza:

Az esemény utáni tabletta erősebb hormonadag, mint a fogamzásgátló tabletta. Bár ne vegyél rá mérget, csupán néhány szemináriumon és egy rakat felvilágosító órán vettem részt, de azt mondták mindegyiken, hogy esemény utánit és a rendes fogamzásgátlót legalább fél (de inkább egy) éven belül egyszerre szedni nagyon erősen ellenjavallott.

Mellesleg az esemény utáni az valóban nem átverés, tényleg működik. A terhességi teszt meg az aktus után 2-3 héttel mutat aránylag megbízható eredményt (volt alkalmam már venni, és a gyógyszertárostól direkt megkérdeztem).

A fogamzásgátló tablettáról meg minden tudnivalót elmond a nőgyógyász is, de a vérzés első napján szedi be, minden nap kb egyidőben, és ha nem hagy ki egy szemet sem, meg nem ingadozik a szedésével, akkor SZINTE 0-ra csökken a teherbeesés esélye (szintúgy tapasztalat).

2012. aug. 20. 21:53
 15/23 anonim ***** válasza:
2ik vagyok, en is Romaniaban lakok. na jo tudni, hogy itt recept nelkul is adnak.
2012. aug. 20. 21:55
 16/23 anonim ***** válasza:
A sürgősségi fogamzásgátló ott is vényköteles! Szóval továbbra is fenntartom, hogy kamu a kérdés.
2012. aug. 20. 22:03
 17/23 anonim ***** válasza:
A 16-osnak igaza van. Nagyváradi vagyok és gyógyszertárban dolgozom.
2012. aug. 20. 22:04
 18/23 A kérdező kommentje:

Jó, akkor legyetek okosak... Már 1 másik gyógyszertárban akartam venni esemény utánit, vészhelyzet esetére, és gond nélkül adtak volna, csak mikor meghallottam az árat, inkább mondtam, hogy mégsem kell. Itt is bementem, és szó nélkül adtak.

A haverom barátnője is szed egész hónapos fogamzásgátlót, és nem volt nőgyógyásznál, csak a csaj barátnője is ilyet szed, ezért ő is ilyet vett. Recept nélkül veszi mindig. Amúgy meg m1, nem az volt a kérdésem hogy kapható e recept nélkül!

2012. aug. 20. 22:13
 19/23 anonim ***** válasza:

1 melyik gyógyszertár ad ki vény nélküli gyógyszert?

2 mi a szarnak a terhességi teszt, kimaradt menzesznél ráért volna

3 betegtájékoztató, ha már a patikus vény nélkül kiad gyógyszert, de b@szik elmondani mire való és hogy kell használni

2012. aug. 20. 22:24
 20/23 anonim ***** válasza:
mármint * vény nélkül
2012. aug. 20. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!