Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK segitseget kerem de lehet lanyok ti is tudtok! Ti szoktatok igy csinalni? (lent bovebb)
Van miért aggódnod, mert igenis lehetsz terhes az előváladéktól is, ami tartalmazhat spermiumot. Szóval, ha nem szeretnél babát, ne bízz meg a barátod "az előző csajomat se ejtettem teherbe, mert időben kirántottam, téged se foglak" dumájában, és vagy óvszerezzetek vagy tabi/spirál/hüvelykúp.
A szeretkezés felelősségteljes legyen, ne csak egy jó téma holnap a barátoknak/barátnőknek!
Van még olyan, aki így védekezik? Ráadásul 17 évesen?
Aki ilyen éretlen, annak nem biztos, hogy szeretkeznie kéne.
Ezt a pasit meg sürgősen dobd ki! Ekkora önző, tudatlan farkat!
Én még az óvszernél is félek, hogy mi van, ha előváladék kerül a tetejére, ez meg csak így nyomja... Ügyes.
A kiszállásos módszer NEM védekezés, hanem csak egy illúzió. A pasid szerencséjére nem olyan könnyű teherbe ejteni valakit, és azért ez a "módszer" is ér valamit, de fogamzásgátlásnak nem nevezném.
(Az előző vagyok, aki az 1:29-es után jön)
01:29: Ha ez vigasztal, én férfi létemre több kilót leadtam, mire megjött a barátnőm menszesze. Mindezt úgy, hogy óvszerrel védekeztünk, csak aggódtam az előváladék miatt. (Teljesen jogtalanul, mert mindent jól csináltam.)
Úgyhogy nem csak a nők izgulhatnak, ha ez vigasztal. :D
(Legközelebb meg valami spermicidet is fogunk használni)
Vissza az eredeti témához, annyi új gondolat, hogy egy ilyen pasival, akinek ennyi felelősségérzete nincs, miért jársz? Szerintem dobd ki.
Ez a "védekezés" max házastársak között elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!