Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szertnék segítséget kérni tőletek, hogy 30on túl barátok nélkül, milyen programokat lehetne csinálni?
miéRt nincsenek barätiad?nekem sincs mondjuk sok..:(.szerintem,menj el uszni,az nagyon jo lehet,vagy futni,hallgasd a zenét közben.ez szerintem jo kikapcs.
vagy iratkozzz be sportolni valahova,bärmit,amihez kedved van!ott szert tehetsz uj ismerösökre,barätokra is!
Iratkozz be egy nyelviskolába, ahol nagyobb létszámú csoportok vannak, hátha ott találsz egy hasonló korú barátot.
Ha érdekelnek a különböző vallások (kultúrtörténeti szinten), filozófia, vannak ilyen témában előadások, ez is jó ismerkedőhely. (Pl. Új Akropolisz - ez nem szekta, nézd meg, hogy tetszik-e)
El lehet látogatni felolvasóestekre, színházi előadásokra, különböző művészeti megmozdulásokra.
Menj el bátran egyedül is pl. koncertekre, vannak nyitott társaságok, lehet ismerkedni. Nem ismerem a zenei ízlésed, de a rockkoncerteken pl. általában elég barátságosak az emberek.
Tudod mi volt az a hiba,
akkor köszörüld ki a csorbát,
fel a fejjel itt a tavasz, rügyezz ki a fákkal a virágokkal, és járj nyitott szemmel, füllel, és SZÍVVEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!