Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Két hete késik, terhes nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hete késik, terhes nem vagyok. Mit csináljak, hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés

7 Hónapig szedtem Cypromix fogamzásgátlót, 3 hónapja abbahagytam. Utána hat hétre jött meg, és azóta ismét eltelt 6 hét és még mindig semmi... Szeretnék újra elkezdeni gyógyszert szedni (Belarát), de így nem tudom elkezdeni sem, és már nagyon zavar, hogy nem jön meg. Gumira érzékeny vagyok, úgyhogy megszakítás volt az utóbbi hónapban párszor (tudom, hogy veszélyes), de csináltam két tesztet két héttel az elmaradt menszi után és mindkettő negatív, szóval terhes nem vagyok.

Mivel segíthetnék rá, hogy megjöjjön végre?

2012. aug. 15. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon: Figyi má' ,gyere má'!
2012. aug. 15. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Miért hagytad abba, ha most megint kezdeni akarod? Még egy időbe fog telni, mig rendesen beáll megint a menstruácoód. Biztosat nem tudunk mondani, menj el orvoshoz, úgyis kell ha megint gyógyszert akarsz szedni, majd ő elmondja a szakmai véleményét.
2012. aug. 15. 13:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál kétszer is, felírta az antibébit meg a Nizoral nevű tablettát a visszatérő gombámra, és, hogy ez majd segít meghozni is a vérzést. De sehol nem olvastam, hogy ez ilyesmire is jó lenne, elkezdtem szedni, de még mindig semmi.
2012. aug. 15. 13:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azért hagytam abba, mert idióta volt az előző dokim, és gyógyszert akartam váltani, mert a Cypromix egy hormonbomba, de nem fogta fel, hogy nem akarom ezt szedni évekig, az egyéb problémáimmal se tudott mit kezdeni, így orvost váltottam, és mivel két városban is lakom, így jött ki.
2012. aug. 15. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy visszatérő gombád van. Akár ettől is késhet, de az is befolyásolja, hogy abbahagytad a gyógyszert.
2012. aug. 15. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!