Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet a barátnőm terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a barátnőm terhes?

Figyelt kérdés
Az történt hogy egy nap átjött és pettingeltünk és mindketten 17 évesek vqagyunk de a barátnőm 18ig várni akart a szüzesség elvesztésével. De ez alkalommal annyira be volt indulva hogy megkérte hogy dugjam be neki. Mondtam hogy védekezni kéne. Mondta hogy nem élvezésig vagy ilyesmi hanem csak hogy érezze milyen érzés ha bent van. Mondom jó. Elkezdtem keresni az óvszert de nem találtam szóval gondoltam mi történhet. Bedugtam jó volt kivettem. Ennyi történt. Azóta eltelt egy hónap. A barátnőmnek még nem jött meg pedig lassan kéne. Ötletek? Micsináljak? Nagyon kétségbe vagyok esve. Előre is köszi! :)

2012. aug. 12. 08:49
 1/10 Kleo25 ***** válasza:
A jó volt mit jelent, hogy bele élveztél vagy sem? Mert ha bele élveztél akkor nagy valószínűséggel terhes lehet, ha nem jött meg neki akkor vegyetek tesztet.
2012. aug. 12. 08:53
 2/10 Kleo25 ***** válasza:
Ja és ha már így esett van esemény utáni tabletta amit az aktus után 72 órán belül be kell venni és megakadályozza a nem kívánt terhességet, én a helyedben addig kerestem volna a gumit amíg meg nem találom.
2012. aug. 12. 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Rágd a kefét, meg vegyetek egy tesztet, 500ft, és pontosabban megmondja mint innen bárki.

Viszont a barátnőd már nem szűz. :D

2012. aug. 12. 09:10
 4/10 A kérdező kommentje:
nem élveztem bele. ezért a kérdés. ha beleélveztem volna akkor én is tudnám hogy mi a helyzet
2012. aug. 12. 09:16
 5/10 Kleo25 ***** válasza:
45%
de akkor is kerülhet a hüvelybe ondó, és ha már tanultunk ugye bár bioszt azt is tudjuk hogy egy sejt is elég a megtermékenyítéshez. Ezt szokták becsúszott terhességnek nevezni. habár azt nem írtad mikor kell a lánynak megjönni, vagy hogy mennyit késett, de ha 2 hetet késik az általában belefér még ha utána sem jön meg akkor orvoshoz kell menni.Igaz te azt írtad hogy lassan meg kéne jönni neki akkor aggódj ha tényleg nem jön meg neki.
2012. aug. 12. 09:42
 6/10 A kérdező kommentje:
hát 2 hetet még nem késett... majd meglássuk. köszi szépen :) ment a zöld :D
2012. aug. 12. 11:00
 7/10 A kérdező kommentje:
ja azt kihagytam véletlenül hogy a dolog elött kb 3 nappal szünt meg neki a menszije
2012. aug. 13. 00:36
 8/10 szelesoldier ***** válasza:
3 nappal a mansi vége után és el sem élveztél az esély a megtermékenyülésre egyenlő a nullával. Nyugodj meg, bizonyára azért késik neki mert ugyan ez miatt ideges ő is és amiatt késik. Ez a legvalószinűbb. Egy sperma nem termékenyít meg semmit, ahhoz nagyon sok kell hogy a petesejt fehérje burkát áttörjék. Az előváladékban amúgy sincs semmi, a saját szememmel néztem meg mikroszkóp alatt.
2012. aug. 13. 12:20
 9/10 anonim válasza:
hogyha buliztatok eggyüt és nagyonbe nyomtál és fölhívott magukhoz akkor lehetséges leendű apuka
2012. aug. 15. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:

8!

Az iskolában azt tanítják és a szexuális felvilágosításokon is, hogy az előváladékban, vágycseppekben is lehet ondó... Nem feltétlenül, de lehet.

2012. aug. 26. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!