Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Én Yasminellet szedek, egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én Yasminellet szedek, egy barátnőm pedig cypromix-et. Míg az enyém több mint 7ezer ft 3hóra, az övé még a 3ezret sem éri el ugyanúgy 3hóra. Miért ilyen olcsó? Nem véd annyira?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:

De ugyanúgy véd mindkettő de a cypromix inkább hormontabletta nem fogamzásgátló. Magasabb a hormontartalma is a cypromixnek.

Én már szedtem mindkettőt, nem éreztem különbséget közöttük.

2012. aug. 7. 21:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne ezen akarj spórolni, a Cypromix egy szemét... Sok gondot tud okozni, miután abbahagyják. Bár ha soha nem akarsz gyereket, akkor ideális lehet.
2012. aug. 8. 06:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Utolsó milyen gondokat? Nekem direkt ezt írták nem én kértem.

Egyébként a jazmin miatt is sokan szoktak panaszkodni..

2012. aug. 8. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem indul meg újra a peteérés és hasonló nyalánkságok. Fél évnél tovább még indokolt esetben sem lehet szedni. De nyilván aki ezt szedi, annak nem is éri meg utánajárni a dolgoknak, mert elég méltányosnak tűnik a havi 1000 forint fogamzásgátlásra. Olcsó húsnak híg a leve... Alkalmas fog.gátlásra, de nem arra való.
2012. aug. 8. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Gondoltam,h.v.mi nem stimmel ezzel az olcsó gyógyszerrel!

Maradunk inkább a drágább gyógyszernél, minthogy utána lombikra kelljen járnunk!

2012. aug. 8. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:

én már 3 éve szedem a cypromixot és nem fogamzásgátlásra kaptam hanem a magas tesztoszteronom miatt... most olvasok itt először arról, hogy csak fél évig lehet szedni, de valahogy ezt sosem említette a nőgyógyász amikor mentem hozzá 3 havonta iratni.

aki ért ezekhez, elmondaná nekem, hogy milyen kellemetlenségekkel kell számolnom, ha abbahagyom??? mert már lassan 1 hónapja nem szedem, mert nem volt a nőgyógyász és emiatt iratni sem tudtam. mi történhet most?

a hajam hullik, most erősebben, de előtte is hullott. kicsit megijedtem.

2012. aug. 8. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát most én is megijedtem. Jázminnál kezdtem és nem spórolás miatt váltottam hanem más okból. Legközelebb tuti rákérdezék a dokinál h mivan. Nem akarom megjárni :(
2012. aug. 8. 20:31
 8/9 anonim válasza:
Akármelyik gyógyszernek lehetnek utóhatásai... sőt nem mindenkinek a szervezete reagál ugyanúgy bizonyos gyógyszerek abbahagyására... attól mert olcsó még lehet jó! Ennek semmi köze ahhoz, hogy olcsó vagy nem! Én szedtem 10ezer forintos gyógyszert és mégse használt, mert rosszul voltam tőle, pedig hozzáteszem egyetlen gyógyszerre illetve összetevőre sem vagyok allergiás és mégsem volt olyan hatása mint amilyen kellett volna hogy legyen... ez viszont bevált! A nőgyógyász meg hülyeségből nem ír ki ilyet...
2012. nov. 7. 19:14
 9/9 Vica1994 válasza:
Szia! Nekem cypromixt írt fel a doki 3. dobozzal váltottam ki 7 hónapja szedem ma voltam másik nőgyógyásznál és azt mondta hagyjam abba, egy új gyógyszert írt most fel velgynt.( Cypromixt fogamzásgátlónak írta fel a doki) A vérkép leletem nem jó, most ami maradt 1 hétre való gyógyszerem azt be kell még szednem és utána 1 hónapot ki kell hagynom. Állítólag csak 6 hónapig lehetett volna szednem, csak h ezt én nem tudtam.
2013. jún. 12. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!