Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megvegyem az olcsó óvszert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvegyem az olcsó óvszert?

Figyelt kérdés
Pár napja a 100 Ft-os bolt kirakatát nézegettem( a sminkcuccok miatt), mikor megpillantottam a 270 Ft-os óvszert. Lány vok, de félek, h amikor kéne, egyikünknél sem lesz óvszer, ezért inkább vennék, de nem tom, h megbízható-e az ilyen "minőség". Elsősorban tapasztaltabbaktól lenne szükségem válaszra!!! Help me!!! :)
2012. júl. 11. 07:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
10%
Ilyen csóri vagy? vegyél 800 ft ért normál minőségűt (LifeStyles, Durex, vagy akár olcsóbb, de jó a Masculan) minthogy gyereket csináltass magadnak.
2012. júl. 11. 07:04
 2/21 mizuzizu92 ***** válasza:
Mi a párommal mindig a drágábbat vettük meg , mivel meg bízhatóbb és jobb .
2012. júl. 11. 07:07
 3/21 A kérdező kommentje:
nem csóró vok, csak azért ez mégsem az én feladatom, és csak tartaléknak szeretném!!! de mind1...
2012. júl. 11. 07:07
 4/21 A kérdező kommentje:
mizuzizu92 köszönöm az értelmes választ! :)
2012. júl. 11. 07:09
 5/21 anonim ***** válasza:
szerintem ezen akkor kezdj el gondolkozni, ha már aktuális lesz. hiába veszed meg, lehet, hogy rossz lesz a méret + ott fog állni kitudja meddig.. és akkor is inkább a márkásabbat vedd meg.
2012. júl. 11. 07:18
 6/21 A kérdező kommentje:
nem hinném, h sokáig fog állni, de mind1... :)
2012. júl. 11. 07:21
 7/21 anonim ***** válasza:

Szia ajánlom a Rakot ami 300ft/csomag azaz 3 darabos.

Az idősebbek tudják,hogy az egyik legjobb és pár éve még híres ismert márka volt én is ezt használom.

Nézd meg a honlapjukat.

Lehet rendelni is vagy a Tescoban a többi között megtalálod vagy a nagyobb bevásárlóközpontokban.

[link]

F/27

2012. júl. 11. 07:23
 8/21 anonim ***** válasza:

Miért, levágod neki, aztán eladod a feketepiacon?:DD Vagy miért nem fog állni?

Ha csóró vagy legalább illegálisan szerezz pénzt xDDD

2012. júl. 11. 07:23
 9/21 anonim ***** válasza:
mi az h nem a te dolgod? Már megbocsáss, de te ugyanúgy élvezkedsz, szóval neked legalább annyira fontos az az óvszer mint a palidnak. Ezek mellett te leszel terhes, nem a barátod...
2012. júl. 11. 07:36
 10/21 anonim ***** válasza:

1. A védekezés a te dolgod is, söt elsösorban a tied, mert te lehetsz terhes, a barátod nem.

2. Olcsót venn nem érdemes, mert sok esetben nem megfelelö minöség, és nem véd megbizhatóan - akkor már nem is igazán van értelme egyáltalán használni.

3. Ha várható, hogy sok kerül a közeljövöben szexre, akkor vegyél valami jó minöséget, igy biztonságoasabb.

4. A mérettel igazán nem kell foglalkozni, a férfiak 90%-nak az átlagosan kapható méret megfelel.

2012. júl. 11. 07:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!