Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megvegyem az olcsó óvszert?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvegyem az olcsó óvszert?

Figyelt kérdés
Pár napja a 100 Ft-os bolt kirakatát nézegettem( a sminkcuccok miatt), mikor megpillantottam a 270 Ft-os óvszert. Lány vok, de félek, h amikor kéne, egyikünknél sem lesz óvszer, ezért inkább vennék, de nem tom, h megbízható-e az ilyen "minőség". Elsősorban tapasztaltabbaktól lenne szükségem válaszra!!! Help me!!! :)
2012. júl. 11. 07:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

neked a vibri is elég? Nem vagy túl érett, meg úgy tűnik h úgy kezeled ezt az egészet, mintha muszáj lenne h barátod legyen.

Mondd csak mennyi idős vagy?

2012. júl. 11. 08:07
 12/21 A kérdező kommentje:
van barátom, szexeltünk már, szeretjük az extrém helyzeteket, és szex közben fel szokta nekem dugni, ezért ha már a kellékeket én veszem, akk az óvszer már lehetne az ő terhe! egyébként meg minden értelmes, hasznos válaszadónak köszönöm! :)
2012. júl. 11. 08:12
 13/21 anonim ***** válasza:

A Rako tényleg jó és olcsó, mi is azt vesszük néha. (Vagy a rossmannos 12 db-os Preventivot 800 ft-ért.)

Nem értem, egyesek mit paráznak és miért dobják ki a sok pénzt a drágábbakra, amikor ezek még jobbak is. (Ugyanezt érzem a tamponoknál..mindenki az o.b.-n liheg, amikor a százforintosban vásárolt sem tud többet.) A barátnőim mindig panaszkodnak, hogy kiszakad a durex (én mondjuk allergiás vagyok rá). Egyébként nem azért olyan drágák, mert jobbak, hanem mert azt a sok reklámot és promót te fizeted meg.

A gumikat letesztelik, nem kerülhet azért az EU-ban akármilyen silány minőségű a polcokra, még akkor sem, ha ide csak a szemetet hozzák. Gondoljatok bele, ha egy gumi nem felel meg a követelményeknek, akkor 1.az emberek elégedetlenek, dühösek lesznek, 2.nem veszik meg többet.

..Miért akarna egy cég tönkremenni?

Ennyi. Nyugodtan vedd meg tartalékba, csak ne tartsd tárcában/zsebben, mert ott kidörzsölődik és használat közben könnyebben elérik a gumi. (Ezt sokan nem tudják.)

2012. júl. 11. 08:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja, a másik dolog meg: Ha az olcsó gumik rosszak lennének, az diszkrimináció lenne a szegényebb réteggel szemben, hiszen nem lenne annyi esélyük védekezni. Akkor ne is szexeljenek?
2012. júl. 11. 08:18
 15/21 A kérdező kommentje:
igazad van, egyébként nagyon tapasztaltnak tűnsz, megkérdezhetem, h hány éves vagy??
2012. júl. 11. 08:23
 16/21 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki nyugodtan az olcsóbbat. A helyes használat a legfontosabb óvszernél. Én is épp most váltottam olcsóbbra.

25/N

2012. júl. 11. 08:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyébként sokszor csak a márkát fizettetik meg az óvszernél, gondolom a tv-ben vagy bárhol máshol te is látsz durex meg lifestyle óvszeres reklámokat.
2012. júl. 11. 08:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Itt a gyk-n már nagyon sokan írták, h. kiszakadt nekik a márkás óvszer. Szóval nem biztos, h. azért, mert drágább, annyival jobb lenne. Barátom is olcsóbbat vett nemrég, és eddig egyikkel sem volt probléma.
2012. júl. 11. 08:59
 19/21 A kérdező kommentje:
jó, köszönöm! egyébként még ezelőtt írtad, h már a barátnőd is mesélte,h nekik is elszakadt...nálatok az ilyen természetes téma szokott lenni?! :)
2012. júl. 11. 09:07
 20/21 A kérdező kommentje:
kissé parasztos,de felettébb hasznos! ;D
2012. júl. 11. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!