Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvegyem az olcsó óvszert?
neked a vibri is elég? Nem vagy túl érett, meg úgy tűnik h úgy kezeled ezt az egészet, mintha muszáj lenne h barátod legyen.
Mondd csak mennyi idős vagy?
A Rako tényleg jó és olcsó, mi is azt vesszük néha. (Vagy a rossmannos 12 db-os Preventivot 800 ft-ért.)
Nem értem, egyesek mit paráznak és miért dobják ki a sok pénzt a drágábbakra, amikor ezek még jobbak is. (Ugyanezt érzem a tamponoknál..mindenki az o.b.-n liheg, amikor a százforintosban vásárolt sem tud többet.) A barátnőim mindig panaszkodnak, hogy kiszakad a durex (én mondjuk allergiás vagyok rá). Egyébként nem azért olyan drágák, mert jobbak, hanem mert azt a sok reklámot és promót te fizeted meg.
A gumikat letesztelik, nem kerülhet azért az EU-ban akármilyen silány minőségű a polcokra, még akkor sem, ha ide csak a szemetet hozzák. Gondoljatok bele, ha egy gumi nem felel meg a követelményeknek, akkor 1.az emberek elégedetlenek, dühösek lesznek, 2.nem veszik meg többet.
..Miért akarna egy cég tönkremenni?
Ennyi. Nyugodtan vedd meg tartalékba, csak ne tartsd tárcában/zsebben, mert ott kidörzsölődik és használat közben könnyebben elérik a gumi. (Ezt sokan nem tudják.)
Próbáljátok ki nyugodtan az olcsóbbat. A helyes használat a legfontosabb óvszernél. Én is épp most váltottam olcsóbbra.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!