Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elösszőr szedek Yasminellét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elösszőr szedek Yasminellét és 5 bogyó beszedése után már védett vagyok?

Figyelt kérdés

mert 5 bogyó szedése után ment el a párom bennem, mennyi a valószínűsége hogy terhes lehetek vagy sem?pls

minél gyorsabb válaszokat várok

2012. júl. 26. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:

betegtáéjokztatót kidobtaad??

ha igen, találsz neten,

van olyan h google, ird be ott majd, hogy " yasminelle betegtájékoztató"

2012. júl. 26. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:

van olyan gyógyszer, amelyik rögtön hat, van, amelyik csak 1 levél beszedése után, stb.

de amúgy teljesen egyszerű lett volna megkérdezned a nőgyógyászod, amikor kiírta. nem harapta volna le a fejed érte

2012. júl. 26. 12:59
 3/5 A kérdező kommentje:
de mennyi a valószínűsége hogy terhes lehetek?
2012. júl. 26. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
olvasd el a tájékoztatót, ha nem véd még, akkor elég sok, főleg ha most volt peteérésed, gratulálok anyuka....
2012. júl. 26. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
még 2 napot kellett volna várnom ..mert 5 kapszulát vettem be és az együtt lét után 2 órára vettem be a 6.-at
2012. júl. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!