Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély arra, hogy tabletta mellett teherbe essek?
"- Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban.
A J 3 milligramm/ 0,02 milligramm filmtabletta szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a J 3 milligramm/ 0,02 milligramm filmtabletta szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia."
s azért persze nem azonnal volt szex, megvártuk, míg elmúlik a vérzés, és az első napon kezdtem el szedni
s nem szívathat meg az élet ennyire...
Nyugi, a hét napos szünetben bármikor jelentkezhet a megvonásos vérzés. Akár az utolsó napon is elkezdődhet.
Erős hányás, vagy hasmenésed nem volt abban a hónapban?
se hányás se hasmenés, még csak másfajta gyógyszert sem vettem be ebben a hónapban
egyetlen egy dolog volt, hogy a múlt hónapban mikor megjött, nagyon odafigyeltem az első napra, de este 10kor jött meg, olyan 7óra körül gyanakodtam rá, de biztosan nem tudtam állítani, aztán végül is megindult este, persze még csak gyengén, de reggelre azért már összemaszatolt volna
bevettem akkor a bogyót
de utána azon gondolkoztam, hogy vajon ha elmegyek hamarabb aludni (mert hogy másnap nagyon korán keltem) akkor csak reggel vettem volna észre, hogy hopp, megjött, s akkor csak aznap este veszem be
szóval remélem ezzel nem hibáztam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!