Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki tudta rajtam kivűl, hogy a fogamzásgátlót (cypromix) max. Fél évig lehet szedni?
Hagyd már abba kérlek a kérdéseid kiírását!
Mondtam, hogy mit tegyél!
Nem kell ide kiírni 500 kérdést erről, nem szabad szedni fél évnél tovább, főleg nem úgy, hogy csak fogamzásgátlóként kaptad. Ennyi. Ideje elfogadnod.
5-ös: fél év, ha fogamzásgátlóként szedi.
Ha egyéb tünetekre, akkor más a helyzet, de ő nem arra kapta.
jó,én már semmit se értek...
(5-ös)
Jah,közben rákeresetem a kérdéseidre.Nézd,megválaszolta neked normálisan egy asszisztens.Attól,hogy az orvos ne mondta,nem jelenti azt,hogy nem a válaszolónak van igaza.Rengeteg hanyag és hozzá nem értő orvos van(tudom,mivel ebben a környezetben mozgok,és mivel én is átestem hasonlón/félrekezelés/)
Ha hozzád tartozott a másik kérdés,miszerint te most 16 éves vagy,hogy őszinte legyek,én alapból nem is engedném,hogy egy fejlődő,egyébként is labilis hormonháztartású lány plusz hormont kapjon,ráadásul látom ez egy magas hormontartalmú gyógyszer.Ne tedd magad tönkre vele!
(5-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!