Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Általános kérdések! Fontos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általános kérdések! Fontos, kaphatnék válaszokat? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

1.: Tud e valaki pontos adatot arról,hogy az előváladék mennyi spermiumot tartalmaz??

2.: Mennyi esély van rá h a lány terhes lesz az előváladéktól?

3.: A spermium hány napig "él" meg a nő vaginájában, és hány centit képes haladni?

4.: Van e valami természetesebb módja a fogamzásgátlásnak, esetleg vmi étel v ital ami kedvezőtlenül hat a spermiumokra és kisebb esélye lesz a teherbe esésnek???

5.: Átlagosan milyen "hosszú" , mély a nő hüvelye??

Vannak kérdések amikre nagyjából sejtem a választ de megerősítést szeretnék kapni!! Légyszi próbáljatok meg az összesre válaszolni:) bocs h ilyen hosszú voltam:)

2009. júl. 17. 14:08
 1/6 anonim válasza:
81%
szia! ha felmész a netre és a gugliba beírod ezeket, hamarabb és pontosabb választ kapsz, mint itt...
2009. júl. 17. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

4esre válaszolnék: NINCSEN. te megbíznál vmiféle teában pl? ha azmajd megvéd a terhességtől? sztem baromi irreális. használj pharmatexet, v óvszert, ha félsz a hormonoktól..

az 5ösre a válasz, az átlagosnak vmivel nagyobb péniszt is betudja fogadni a hüvely. 20-22 elvileg.

3asra, a spermium nemtom pontosan meddig, de egy ideig eléldegél ott, amíg feljut a helyére.

2es: az h mennyi esély van rá, az változó. Van rá esély, ha peteérésed van akkor kicsit több. nem sok ugyan, de azért van.

2009. júl. 17. 14:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

-ne védekezz megszakítással! Így is tehetbe lehet esni!

-női átlaghüvely kb. 10 cm.

-spermium több napig életképes, akár 3-5 napig is! Nem azonnal termékenyül meg a petesejt!

-nincs olyan étel, ami megvéd a terhességtől!!!!!

- az hogy teherbe esik a nő az előváladéktól egy év alatt 100 nőből 35 átlagban terhes lesz!Egy év megszakított közösüléssel.

2009. júl. 17. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:

5, 10-12 cm körül van... a mutatoujjadnál picivel hosszabb talán :D

4,biztos h nincs ilyen :D

3, nem vagyok biztos benne 2-3 asszem

2, kevés az esélye 5%-10% körül van :)

1,annyit h meg tudjon termékenyiteni :D

2009. júl. 17. 14:17
 5/6 A kérdező kommentje:
kösz az eddigi válaszolóknak, a 2es kérdést azért irtam mert barátnőmnek úgy 5cm mélyen ujjammal hatoltam be és volt rajta egy kis előváladék:S és most parázok!
2009. júl. 17. 14:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

1. Pontos adat erre nincsen ez nagyon sokmindentől függ és véleményem szerint a mennyiség mindig más!

2. Erre a kérdésre sincsen pontos adat. :) És ez is nagyon sokmindentől függ! Pl. hogy a lány a ciklusa melyik napján volt. volt -e ovuláció, és az is egyénenként változó, hogy megtermékenyül -e a petesejt! Van aki évekig próbálkozik és nem csak előválladékkal, hogy kisbabája lehessen de eredménytelenül van aki pedig egy megszakított közösülést követően is teherbe esik!

3. Én úgy tudom, hogy 2-3 napig de, hogy mennyit tud haladni arról fogalmam sincsen. :)

4. Italról még életemben nem hallottam :D Tablettáról már igen amit a férfiak is szedhetnek. Én azt mondom, hogy maradjatok az óvszernél ha félsz a hormonális változásoktól ... Ha minőségileg rendben van az óvszer és a felhelyezéssel sincsen semmi gond akkor nagyon kevés rá az esély, hogy hiba csússzon a dologba! Kérjétek ki egy nőgyógyász véleményét Ő részletesebb tájékoztatót tud erről adni!

5. Ezt sem tudnám megmondani Neked, butaságot pedig nem szeretnék leírni ... :)

Remélem segítettem! :)

2009. júl. 17. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!