Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nuvaringnél is akkora a trombózis kockázata, mint a tablettánál?
Figyelt kérdés
Mert hát a Nuvaringben kevesebb hormon van. Jól gondolom, vagy nem?2012. júl. 28. 13:28
1/4 anonim válasza:
A májat kevésbé károsítja, de a trombózis kockázata valós, bár ez sokmindentől függ (egyéni hajlam, kor, vérzsír-szint, dohányzás...)
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, az érdekelne, hogy kevesebb-e rá az esély, mint a tablettánál.
Nincs trombózisra való hajlamom, nem dohányzok, heti legalább 3x40 percet biciklizek, csak elhízott vagyok, ezért félek kicsit tőle.
2012. júl. 28. 13:38
4/4 anonim válasza:
Ha nem dohányzol, akkor nincs különösebb gond. Nekem a dokim úgy írta fel, hogy 35 felett vagyok, túlsúlyos, a családomban volt trombózis - azt erősen ajánlotta, hogy szokjak le a dohányzásról (egyébként sok évig szedtem korábban magas hormontartalmú fogamzásgátlót gond nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!