Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Most akkor mégis hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mégis hogyan védekezzünk?

Figyelt kérdés

Azért tettem fel a kérdést, hátha van valami, amiről én még nem hallottam, és jó lenne számomra...

Hormonos dolgok kizárva, mert volt már trombózisom.

Spirál nem lehet, nem szültem még, illetve nekem nem jön be az ötlet, hogy legyen valami a méhemben...

Pharmatextől az orvosom "eltiltott", szerinte még naptármódszerrel sem szabad, annyira megbízhatatlan

Óvszerre allergiás vagyok, még a latexmentesre is

Na ilyenkor mi legyen? Babát még egyáltalán nem akarunk, de így meg ott tartunk, hogy nem szexelünk.

2012. júl. 27. 20:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%

Neked komolyan semmi se jó? Akkor ne szexelj bakker, ez van.

A a három, amit mondtam, nem értem miért nem felel meg neked.

Mondtam már, hogy a megszakítás és spermicid együtt mr megbízható. A megszakítás ingyen van, a spermicid annyiba kerül kb., mint a gumi.

H pesszáriumot használsz hozzá, azt egyetlen egyszer kell megvenni! Tény, hogy nem olcsó (kb. 16 ezer forint), de azért egyszer nem igaz, hogy nem tudsz ennyit rááldozni....

Ha ennyire nem felel meg semmi, akkor tényleg nem kell dugni és kész.

2012. júl. 28. 10:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Pharmatex, az utasítást betartjátok betűre és megszakítjátok. E van. Ha ez nem felel meg, akkor ne szexeljél. Most komolyan, ha erre azt mondod, hogy ettől is teherbe eshetsz, akkor tényleg ne szexeljél, mert semmi sem száz százalék, csak a térdeid közé szorított aszpirin. Magyarul az, hogy nincs szex.
2012. júl. 29. 04:53
 23/23 anonim ***** válasza:

Mi pharmatexet használunk,nincs megszakítás,mindig bennem megy el a párom,nem lettem mellette terhes.

a lényeg h a szappanos tusfürdős mosakodást mellőzni kell és a síkosítót...stb is.

2012. aug. 4. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!